C ChevyNova Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #11 Ben bu monitörü nasıl göremedim MSI Optix G241 300 tl indirime girdi diye heyecanlanmıştım bir de. Kaçırdık güzelim monitörü.
Ben bu monitörü nasıl göremedim MSI Optix G241 300 tl indirime girdi diye heyecanlanmıştım bir de. Kaçırdık güzelim monitörü.
H Hakan Özmen Kilopat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #12 10 dk falan kaldı indirimde. aldım inşallah sıkıntı çıkmaz. Amazon sağolsun.
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #13 Ağlıyorum şuan
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #14 Hakan Özmen dedi: 10 dk falan kaldı indirimde. aldım inşallah sıkıntı çıkmaz. Amazon sağolsun. Genişletmek için tıkla... Hocam hayırlı olsun. Çok çok iyi fiyat. Biz alamadık siz almış olun.
Hakan Özmen dedi: 10 dk falan kaldı indirimde. aldım inşallah sıkıntı çıkmaz. Amazon sağolsun. Genişletmek için tıkla... Hocam hayırlı olsun. Çok çok iyi fiyat. Biz alamadık siz almış olun.
Yet26 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #15 Hakan Özmen dedi: 10 dk falan kaldı indirimde. aldım inşallah sıkıntı çıkmaz. Amazon sağolsun. Genişletmek için tıkla... Gece stoklar yenilendi mi? Ne zaman aldınız? Hayırlı olsun.
Hakan Özmen dedi: 10 dk falan kaldı indirimde. aldım inşallah sıkıntı çıkmaz. Amazon sağolsun. Genişletmek için tıkla... Gece stoklar yenilendi mi? Ne zaman aldınız? Hayırlı olsun.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #16 Yet26 dedi: Gece stoklar yenilendi mi? Ne zaman aldınız? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yenilenmedi. O zaman almış. Tam monitör ararken bu bütçelerde bu indirim üzdü.
Yet26 dedi: Gece stoklar yenilendi mi? Ne zaman aldınız? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yenilenmedi. O zaman almış. Tam monitör ararken bu bütçelerde bu indirim üzdü.
Yet26 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #17 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Yenilenmedi. O zaman almış. Tam monitör ararken bu bütçelerde bu indirim üzdü. Genişletmek için tıkla... Monitörün isminde VA yazıyor ama kullanılan teknoloji kısmında IPS yazıyor o kısım neden öyle acaba? Fark eden var mı?
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Yenilenmedi. O zaman almış. Tam monitör ararken bu bütçelerde bu indirim üzdü. Genişletmek için tıkla... Monitörün isminde VA yazıyor ama kullanılan teknoloji kısmında IPS yazıyor o kısım neden öyle acaba? Fark eden var mı?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #18 Yet26 dedi: Monitörün isminde VA yazıyor ama kullanılan teknoloji kısmında IPS yazıyor o kısım neden öyle acaba? Fark eden var mı? Genişletmek için tıkla... VA panel diye biliyorum. Ki öyle.
Yet26 dedi: Monitörün isminde VA yazıyor ama kullanılan teknoloji kısmında IPS yazıyor o kısım neden öyle acaba? Fark eden var mı? Genişletmek için tıkla... VA panel diye biliyorum. Ki öyle.
Jordan Belfort Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 21 Aralık 2020 #19 Resmen bedava gitmiş. Ben de arıyordum monitör ama böyle kampanya anca seneye gelir artık.
H Hakan Özmen Kilopat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #20 Yet26 dedi: Gece stoklar yenilendi mi? Ne zaman aldınız? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... akşam 18.06 da aldım. aldıktan 5 dk sonra tükendi.
Yet26 dedi: Gece stoklar yenilendi mi? Ne zaman aldınız? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... akşam 18.06 da aldım. aldıktan 5 dk sonra tükendi.