Amazon MSI Ürünlerinde Fırsatlar

Makaleler
42
Dün yapılan anakart indirimlerine ek oalrak diğer PC bileşenlerinde ve ekipmanlarda da indirim başladı.

@DracheN MSI kasa arıyordun galiba.

Konuya girip de kasa arayan arkadaşlara söyleyeyim, konu içeriğindeki bütün kasalar kötü. Hiçbirisi fiyatını hak etmiyor.

@Mithat Berhan Amacım konunu baltalamak değil umarım yanlış anlamazsın.

Konudaki 1000 lira civarlarındaki kasa yerine bu var;

1500-2000 TL civarlarında bütçeniz varsa da bunlar var;

750-800 TL civarlarında da o MSI'ın ucuz ve giriş seviyesi ürününü almaktansa 100 lira daha ekleyip Teknobiyotik'ten 900 TL'ye Dark Maxima V20 alın. Şu an sitede problem var sanırım, link ekleyemedim.

@BerkayZ87 Sıkıntı yok. MSI Ekosistem kurmak için arayanlar var, ama koltuk piyasasına göre ucuz ve anakartların fiyatları iyi.
B550M Bazooka dün 1370 liraydı bugün baktım yine indirimde ama 1670 liraya çekmişler :D Evet güzel indirimler var gerçekten, teşekkürler.

Mortar Wi-Fi var o alınmaz :)
Bi' B550 A PRO denk getirsem almak istiyorum da düşürmüyorlar 👺 Mortar ve Bazooka'yı mATX olduğu için almak istemiyorum çünkü E-ATX destekli bir kasaya mATX anakart koyunca çok çirkin gözüküyor :D

Mortar Wi-Fi var o alınmaz :)
Hocam VELOX 100P Airflow kasa alacağım yüksek ihtimalle indirimden. Çok teşekkürler.
Bi' B550 A PRO denk getirsem almak istiyorum da düşürmüyorlar 👺 Mortar ve Bazooka'yı mATX olduğu için almak istemiyorum çünkü E-ATX destekli bir kasaya mATX anakart koyunca çok çirkin gözüküyor :D
Benim tasarım ve içerik bakımından en zengin bulduğum anakart B550 Gaming Edge. Hepsiburada indiriminde 2300 civarına düşüyor.

Hocam VELOX 100P Airflow kasa alacağım yüksek ihtimalle indirimden. Çok teşekkürler.
Fiyatını hak etmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Ekosistem dizeceksen ona lafım yok.

1200 liraya B550 Plus ASUS varken 1400'e kadar B550-A Pro alınmaz bence. Düz saiyah tasarım güzle orası ayrı.
Kontrolcüyle, çoğaltıcıyla vs. uğraşmak istemiyorum bu sebeple B550 A PRO'nun 6 SYS FAN portu cazip geliyor. Bir de BIOS Flashback'e takık bir insanım. Hal böyle olunca en ucuz çözüm de B550 A PRO oluyor :D İkinci el bakıyorum sıfırından pahalı satıyorlar, enteresan. Neyse hocam konu bireysele kaymasın.
Benim tasarım ve içerik bakımından en zengin bulduğum anakart B550 Gaming Edge. Hepsiburada indiriminde 2300 civarına düşüyor.
Ah piyasada olacaktı şimdi, B550 Aorus PRO AC veya B550 Aorus PRO V2 alırdın. Benim daha başarılı bulduğum bir anakart kendisi.

Fiyatını hak etmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Ekosistem dizeceksen ona lafım yok.

Kontrolcüyle, çoğaltıcıyla vs. uğraşmak istemiyorum bu sebeple B550 A PRO'nun 6 SYS FAN portu cazip geliyor. Bir de BIOS Flashback'e takık bir insanım. Hal böyle olunca en ucuz çözüm de B550 A PRO oluyor :D İkinci el bakıyorum sıfırından pahalı satıyorlar, enteresan. Neyse hocam konu bireysele kaymasın.

Ah piyasada olacaktı şimdi, B550 Aorus PRO AC veya B550 Aorus PRO V2 alırdın. Benim daha başarılı bulduğum bir anakart kendisi.
Bahsettiğiniz bu mudur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220218-171027.jpg
    Screenshot_20220218-171027.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 47

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı