- Makaleler
- 42
B550M Bazooka dün 1370 liraydı bugün baktım yine indirimde ama 1670 liraya çekmişler@BerkayZ87 Sıkıntı yok. MSI Ekosistem kurmak için arayanlar var, ama koltuk piyasasına göre ucuz ve anakartların fiyatları iyi.
Mortar Wi-Fi var o alınmazB550M Bazooka dün 1370 liraydı bugün baktım yine indirimde ama 1670 liraya çekmişler
Bi' B550 A PRO denk getirsem almak istiyorum da düşürmüyorlarMortar Wi-Fi var o alınmaz
Hocam VELOX 100P Airflow kasa alacağım yüksek ihtimalle indirimden. Çok teşekkürler.Mortar Wi-Fi var o alınmaz
Benim tasarım ve içerik bakımından en zengin bulduğum anakart B550 Gaming Edge. Hepsiburada indiriminde 2300 civarına düşüyor.Bi' B550 A PRO denk getirsem almak istiyorum da düşürmüyorlarMortar ve Bazooka'yı mATX olduğu için almak istemiyorum çünkü E-ATX destekli bir kasaya mATX anakart koyunca çok çirkin gözüküyor
Fiyatını hak etmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Ekosistem dizeceksen ona lafım yok.Hocam VELOX 100P Airflow kasa alacağım yüksek ihtimalle indirimden. Çok teşekkürler.
Kontrolcüyle, çoğaltıcıyla vs. uğraşmak istemiyorum bu sebeple B550 A PRO'nun 6 SYS FAN portu cazip geliyor. Bir de BIOS Flashback'e takık bir insanım. Hal böyle olunca en ucuz çözüm de B550 A PRO oluyor1200 liraya B550 Plus ASUS varken 1400'e kadar B550-A Pro alınmaz bence. Düz saiyah tasarım güzle orası ayrı.
Ah piyasada olacaktı şimdi, B550 Aorus PRO AC veya B550 Aorus PRO V2 alırdın. Benim daha başarılı bulduğum bir anakart kendisi.Benim tasarım ve içerik bakımından en zengin bulduğum anakart B550 Gaming Edge. Hepsiburada indiriminde 2300 civarına düşüyor.
Bahsettiğiniz bu mudur?Fiyatını hak etmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Ekosistem dizeceksen ona lafım yok.
Kontrolcüyle, çoğaltıcıyla vs. uğraşmak istemiyorum bu sebeple B550 A PRO'nun 6 SYS FAN portu cazip geliyor. Bir de BIOS Flashback'e takık bir insanım. Hal böyle olunca en ucuz çözüm de B550 A PRO oluyorİkinci el bakıyorum sıfırından pahalı satıyorlar, enteresan. Neyse hocam konu bireysele kaymasın.
Ah piyasada olacaktı şimdi, B550 Aorus PRO AC veya B550 Aorus PRO V2 alırdın. Benim daha başarılı bulduğum bir anakart kendisi.