Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Alacağım laptop iki platformda da indirimde. Amazon'da 3K daha pahalı. Hangi platformdan almam daha iyi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025
Alacağım laptop iki platformda da indirimde. Amazon'da 3K daha pahalı. Hangi platformdan almam daha iyi olur?
Bunediyo Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 639 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #2 Nobilium dedi: Alacağım laptop iki platformda da indirimde. Amazon'da 3K daha pahalı. Hangi platformdan almam daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada.
Nobilium dedi: Alacağım laptop iki platformda da indirimde. Amazon'da 3K daha pahalı. Hangi platformdan almam daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 Bunediyo dedi: Hepsiburada. Genişletmek için tıkla... 30 gun iade hakki olmasi amazonu daha iyi yapmaz mi
Bunediyo dedi: Hepsiburada. Genişletmek için tıkla... 30 gun iade hakki olmasi amazonu daha iyi yapmaz mi
Bunediyo Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 639 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #4 Nobilium dedi: 30 gun iade hakki olmasi Amazon'u daha iyi yapmaz mi? Genişletmek için tıkla... Ben Hepsiburada'dan aldığım zaman iade işlemleri daha çabuk oluyordu ama tabii ki size bağlı bazı koşullar.
Nobilium dedi: 30 gun iade hakki olmasi Amazon'u daha iyi yapmaz mi? Genişletmek için tıkla... Ben Hepsiburada'dan aldığım zaman iade işlemleri daha çabuk oluyordu ama tabii ki size bağlı bazı koşullar.
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 697 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #5 Nobilium dedi: 30 gun iade hakki olmasi amazonu daha iyi yapmaz mi Genişletmek için tıkla... Hocam iade edicekseniz neden alıyorsunuz o zaman Garantilik bir durum olursa ikisinde de mevcut
Nobilium dedi: 30 gun iade hakki olmasi amazonu daha iyi yapmaz mi Genişletmek için tıkla... Hocam iade edicekseniz neden alıyorsunuz o zaman Garantilik bir durum olursa ikisinde de mevcut
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #6 al_ph dedi: Hocam iade edicekseniz neden alıyorsunuz o zaman Garantilik bir durum olursa ikisinde de mevcut Genişletmek için tıkla... Hocam cihazla alakalı sıkıntılı durum olursa diye. Daha önce bu konuda mağdur olmuştum 6 ay uğraştım. Bir de ilerde cihazin fiyatı düşerse amazon aradaki farki iade ediyor o avantaji var. Açıkçası o yuzden beni çeldi.
al_ph dedi: Hocam iade edicekseniz neden alıyorsunuz o zaman Garantilik bir durum olursa ikisinde de mevcut Genişletmek için tıkla... Hocam cihazla alakalı sıkıntılı durum olursa diye. Daha önce bu konuda mağdur olmuştum 6 ay uğraştım. Bir de ilerde cihazin fiyatı düşerse amazon aradaki farki iade ediyor o avantaji var. Açıkçası o yuzden beni çeldi.
Murim World Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 608 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #7 Vallahi laptopumu da Hepsiburada'dan aldım cep telefonumu da dahil. Ama şu var iade süreci vs. Hiç girmedim ama 2 sitede bu konuda başa baş gibiler.
Vallahi laptopumu da Hepsiburada'dan aldım cep telefonumu da dahil. Ama şu var iade süreci vs. Hiç girmedim ama 2 sitede bu konuda başa baş gibiler.
SkyH85 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #8 Nobilium dedi: Hocam cihazla alakalı sıkıntılı durum olursa diye. Daha önce bu konuda mağdur olmuştum 6 ay uğraştım. Bir de ileride cihazin fiyatı düşerse Amazon aradaki farki iade ediyor o avantaji var. Açıkçası o yuzden beni çeldi. Genişletmek için tıkla... Sırf Amazon isminden dolayı 3K fazla vermek saçma olur hocam. Hepsiburada'dan alın. Ayrıca Acer Nitro V15 mi alıyordunuz?
Nobilium dedi: Hocam cihazla alakalı sıkıntılı durum olursa diye. Daha önce bu konuda mağdur olmuştum 6 ay uğraştım. Bir de ileride cihazin fiyatı düşerse Amazon aradaki farki iade ediyor o avantaji var. Açıkçası o yuzden beni çeldi. Genişletmek için tıkla... Sırf Amazon isminden dolayı 3K fazla vermek saçma olur hocam. Hepsiburada'dan alın. Ayrıca Acer Nitro V15 mi alıyordunuz?
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #9 SkyH85 dedi: Sırf Amazon isminden dolayı 3K fazla vermek saçma olur hocam. Hepsiburada'dan alın. Ayrıca Acer Nitro V15 mi alıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam isimden degil. Bundan 2 ay sonra laptop fiyati duşse amazon aradaki farki iade ediyor mesela. Hepsiburadada bu yok. Hayir lenovo alacağım Biz bunun tartışmasını yaparken amazonda da fiyat düştü. Amazondan alıyorum. Son düzenleme: 20 Haziran 2025
SkyH85 dedi: Sırf Amazon isminden dolayı 3K fazla vermek saçma olur hocam. Hepsiburada'dan alın. Ayrıca Acer Nitro V15 mi alıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam isimden degil. Bundan 2 ay sonra laptop fiyati duşse amazon aradaki farki iade ediyor mesela. Hepsiburadada bu yok. Hayir lenovo alacağım Biz bunun tartışmasını yaparken amazonda da fiyat düştü. Amazondan alıyorum.
SkyH85 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #10 Nobilium dedi: Yok hocam isimden degil. Bundan 2 ay sonra laptop fiyati duşse amazon aradaki farki iade ediyor mesela. Hepsiburadada bu yok. Hayir lenovo alacağım Biz bunun tartışmasını yaparken amazonda da fiyat düştü. Amazondan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz.
Nobilium dedi: Yok hocam isimden degil. Bundan 2 ay sonra laptop fiyati duşse amazon aradaki farki iade ediyor mesela. Hepsiburadada bu yok. Hayir lenovo alacağım Biz bunun tartışmasını yaparken amazonda da fiyat düştü. Amazondan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz.