M Modernlimonlusu Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2025 #11 iPhone 13 alacağım. Amazonda satıcı Troy güvenilir mi? satıcının amazon olması mı daha iyi?
BilginPcHoca Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #12 Modernlimonlusu dedi: iPhone 13 alacağım. Amazon'da satıcı TROY güvenilir mi? Satıcının Amazon olması mı daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bende Amazon'dan aldım telefonumu kesinlikle Amazon'dan al.
Modernlimonlusu dedi: iPhone 13 alacağım. Amazon'da satıcı TROY güvenilir mi? Satıcının Amazon olması mı daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bende Amazon'dan aldım telefonumu kesinlikle Amazon'dan al.
M Modernlimonlusu Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2025 #13 BilginPcHoca dedi: Bende Amazon'dan aldım telefonumu kesinlikle Amazon'dan al. Genişletmek için tıkla... 13 mü 15 mi alınmalı sizce güncelde
BilginPcHoca dedi: Bende Amazon'dan aldım telefonumu kesinlikle Amazon'dan al. Genişletmek için tıkla... 13 mü 15 mi alınmalı sizce güncelde
BilginPcHoca Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #14 Modernlimonlusu dedi: 13 mü 15 mi alınmalı sizce güncelde. Genişletmek için tıkla... Ben 15 aldım Amazon'dan 3 gün önce bence 15 al bütçen yetiyorsa.
Modernlimonlusu dedi: 13 mü 15 mi alınmalı sizce güncelde. Genişletmek için tıkla... Ben 15 aldım Amazon'dan 3 gün önce bence 15 al bütçen yetiyorsa.
M Modernlimonlusu Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Kasım 2025 #15 BilginPcHoca dedi: Ben 15 aldım Amazon'dan 3 gün önce bence 15 al bütçen yetiyorsa. Genişletmek için tıkla... açıkçası 13 için bütçem daha uygun fakat satıcı amazon değil gürgençler ve Teknosa satıcılı olarak var amazonda alınır mı sizce?
BilginPcHoca dedi: Ben 15 aldım Amazon'dan 3 gün önce bence 15 al bütçen yetiyorsa. Genişletmek için tıkla... açıkçası 13 için bütçem daha uygun fakat satıcı amazon değil gürgençler ve Teknosa satıcılı olarak var amazonda alınır mı sizce?
BilginPcHoca Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #16 Modernlimonlusu dedi: Açıkçası 13 için bütçem daha uygun fakat satıcı Amazon değil Gürgençler ve Teknosa satıcılı olarak var Amazon'da alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Teknosa olur ama Gürgençler'den alma ben aldığımda direk satıcı Amazon'du ama Teknosa'da güvenilir.
Modernlimonlusu dedi: Açıkçası 13 için bütçem daha uygun fakat satıcı Amazon değil Gürgençler ve Teknosa satıcılı olarak var Amazon'da alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Teknosa olur ama Gürgençler'den alma ben aldığımda direk satıcı Amazon'du ama Teknosa'da güvenilir.
M Modernlimonlusu Femtopat Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Kasım 2025 #17 BilginPcHoca dedi: Teknosa olur ama Gürgençler'den alma ben aldığımda direk satıcı Amazon'du ama Teknosa'da güvenilir. Genişletmek için tıkla... sizce 15 ve 13 çok mu fark ediyor araştırmışsınızdır muhakkak ben arada 15 bin olunca ona da kulaklık vs alırım diye düşündüm ama 15 kesin al derseniz bi daha düşüncem
BilginPcHoca dedi: Teknosa olur ama Gürgençler'den alma ben aldığımda direk satıcı Amazon'du ama Teknosa'da güvenilir. Genişletmek için tıkla... sizce 15 ve 13 çok mu fark ediyor araştırmışsınızdır muhakkak ben arada 15 bin olunca ona da kulaklık vs alırım diye düşündüm ama 15 kesin al derseniz bi daha düşüncem