Almakistediğim ürünle ilgili bir sorum var. Ürün, aşağıdaki linkte belirtildiği üzere Amazon Amerika, eBay ve AliExpress üzerinden satışta (v4 dongle):
eBay: Daha önce hiç kullanmadığım bir platform. Son gümrük düzenlemeleri ve güven konusundaki endişelerim nedeniyle bu seçeneği pek düşünmüyorum.
AliExpress: Ürünün açıklamasında "Türkiye'ye gönderilemez" ibaresi yer alıyor, dolayısıyla bu seçenek de eleniyor.
Geriye Amazon Amerika kalıyor. Ürünün Amazon Amerika'daki linki şu şekilde:
Ancak araştırma yaparken, Japon ürünler için aracı hizmet sunan zenmarket adında bir siteyle karşılaştım. Bu site, Amazon Japonya'dan da alışveriş yapılmasına olanak sağlıyor. Şans eseri bu platformda, aynı ürünün farklı satıcılar tarafından da satışa sunulduğunu gördüm:
Ürün sayfası
Linklerin sonundaki kodlara dikkat edin. Sorum şu: Siz hangi seçeneği tercih eder, yoksa 3. bir yol önerir misiniz?
Zenmarket mümkün olmuyor. Biraz mesajlaştıktan sonra ortaya çıkan durum bu:
Zenmarket olamıyormuş:
Buy RTL-SDR Dongles (RTL2832U)
Login to your account Where to Buy RTL-SDR RTL2832U DVB-T Tuner Dongles At RTL-SDR.com we sell significantly improved premium RTL-SDR dongles but keep our profits low and offer free shipping in order to maintain low retail pricing. We strongly believe that our V3 and V4 dongles are currently the...
www.rtl-sdr.com
AliExpress: Ürünün açıklamasında "Türkiye'ye gönderilemez" ibaresi yer alıyor, dolayısıyla bu seçenek de eleniyor.
Geriye Amazon Amerika kalıyor. Ürünün Amazon Amerika'daki linki şu şekilde:
Ancak araştırma yaparken, Japon ürünler için aracı hizmet sunan zenmarket adında bir siteyle karşılaştım. Bu site, Amazon Japonya'dan da alışveriş yapılmasına olanak sağlıyor. Şans eseri bu platformda, aynı ürünün farklı satıcılar tarafından da satışa sunulduğunu gördüm:
Ürün sayfası
Linklerin sonundaki kodlara dikkat edin. Sorum şu: Siz hangi seçeneği tercih eder, yoksa 3. bir yol önerir misiniz?
Zenmarket mümkün olmuyor. Biraz mesajlaştıktan sonra ortaya çıkan durum bu:
Şimdi işe Amerikanpostam'a bakıyorum.Gümrük işlemleri için destek veya müşavirlik hizmetleri sağlamamaktayız. Bu nedenle müşteriler ortaya çıkabilecek tüm işlemler ve vergilerin karşılanmasında sorumludur. Bu konuda yardımcı olamadığımız için özür dileriz.
Zenmarket olamıyormuş:
Şimdi Amerikanpostam'a bakıyorum.Gümrük işlemleri için destek veya müşavirlik hizmetleri sağlamamaktayız. Bu nedenle müşteriler ortaya çıkabilecek tüm işlemler ve vergilerin karşılanmasında sorumludur. Bu konuda yardımcı olamadığımız için özür dileriz.
Son düzenleme: