Amazon müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor

KindOfEmre

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim
Amazon'dan RX 9070 ekran kartı almıştım. Ürünü iade ettim ama iadem yapıldı demesine rağmen tutar kredi kartıma yansımadı. 5 gündür iletişime geçmeye çalışıyorum ama hiçbir şekilde canlı destek ve sizi arayalım çalışmıyor. 3 defa e-posta gönderdim ama dönüş yapmadılar. Ne yapmam lazım? Amazon müşteri hizmetlerine ulaşmamın başka bir yolu var mı?

Benim de elime ulaşmayan ürünler için, artık teslim edilemez yazdı siparişlerimde. 7-14 iş günü içerisinde iade yapıcaklardı hesapta, 1 ay 1 hafta geçti hiçbir iade yapılmadı.

Benim de elime ulaşmayan ürünler için, artık teslim edilemez yazdı siparişlerimde. 7-14 iş günü içerisinde iade yapıcaklardı hesapta, 1 ay 1 hafta geçti hiçbir iade yapılmadı.
14 gün geçtikten sonra müşteri hizmetlerine bağlanıp "14 gün geçti iade yapılmadı" dediğiniz taktirde direkt o an işlem yapıyorlar. Siz durumu belirtmediniz mi?

@KindOfEmre siz ne için bağlanamıyorsunuz? Asistanı mı geçemiyorsunuz yoksa asistanı geçip mi bağlanamıyorsunuz? Az önce mobilden denedim, sorunsuz şekilde bağlandı müşteri hizmetlerine. "Kusura bakmayın, bir yanlışlık oldu" deyip ayrıldım.

Numarası varsa paylaşabilir misiniz?

Numarası varsa paylaşabilir misiniz?
Mobil uygulamadan veya internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

İnternet sitesi için:
  • Amazon - Hesap ve Listeler - Bize Ulaşın - Sorun Yaşadığınız Siparişi Seçin - (Sizin durumunuz için) Teslim edilemeyen paket - Daha Fazla Yardıma İhtiyacım Var - Bizimle Sohbet Edin
Yolunu izleyin. Ardından herhangi bir yetkili ile görüşmek için aşağıdaki adımları izleyin:

Mobil Uygulama için:

• Sağ altta bulunan 3 kısa çizgiye basın - Müşteri Hizmetleri (en aşağıda) - Sorun yaşadığınız sipariş - Ardından yukarıdaki adımları izleyin.

Asistanı geçiyorum ama temsilciye asla bağlanamıyorum. Sohbetle ilgili bir sorun oluştu ekranında kalıyor. Günlerdir böyle. Sorun sadece bende varsa kasten mi yapıyorlar acaba?

Asistanı geçiyorum ama temsilciye asla bağlanamıyorum. Sohbetle ilgili bir sorun oluştu ekranında kalıyor. Günlerdir böyle. Sorun sadece bende varsa kasten mi yapıyorlar acaba?

Uzun uğraşlar sonucu temsilciyle görüştüm. İadeniz beklemede görünüyor dedi. Muhasebe departmanına iletti. İnşallah çözerler. Bir daha Amazon'dan asla alışveriş yapmam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-12 181652.png
    107,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…