Amazon Nasıl Kargo Sildirilir?

Yani hocam PSU ve anakarta 60$ kargo ücreti kestiler. Böyle söylesem daha anlaşılır olacak gibi.

Yani hocam PSU ve anakarta 60$ kargo ücreti kestiler. Böyle söylesem daha anlaşılır olacak gibi.
Ürün linklerini paylaşır mısın kontrol edelim. Amazon kargo olayında birkaç ay önce güncellemeye gitti. Koli ağırlığı, boyutu vs artık daha fazla ücret talep edecekti kargoda. Yalnız şuda var. Siz kargoyu nasıl seçtiniz. 3 farklı kargo seçeneği var. O seçeneklerde kargonun size geliş hızına bağlı olarak fiyat artıyor. Siz ürün linklerini paylaşın, ona göre daha net bilgi verelim.

Kargo fiyatları aşırı artmış bazı ürünlerde. Ben 2017 de sistem topladım amazon com üzerinden. Mesela psu ve sıvı soğutmaya toplam 26$ kargo ödemişim, şimdi ise 65$ istiyor. Anakart için 14 ödemişim,şimdi ise 17 gösteriyor. Psu kargo parası aşırı artmış.

Bu arada karar değişikliğine giderek PSU'yu amazon.de üzerinden sipariş verdim. Amazon.com'dan aldığım anakart Aramex'in şubesine gidiyormuş ve şöyle bir mail geldi, ne yapmam lazım ;

@ismet_10

Birde Aramex'in sitesinden kargo takibe baktım, suudi arabistan falan yazıyor. Kafa çorba. TC Kimlik No.'yu da kabul etmiyor. @Asım Demir @Jira

Verdiği hata ;

TC'mi doğru şekilde giriyorum. Anlamadım valla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon destek ile iletişime geçip sildirebilirsiniz. Ben 4 kez alışveriş yaptım hepsini sildirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…