Revengee Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #11 Yusuko dedi: Benim bakiyem tam 50 dolar mesela ben 50 dolarlık bir şey alacagım diyelim vergilerrle daha fazla ödeyecegim onu tam nasıl ayarlayabilirim satın alırken ne kadar vergi kesilcegi gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, görebiliyorsunuz. Ödeme adımında toplam tutara ekleniyor vergiler. Ayrı bir kalem olarak vergileri görebilirsiniz.
Yusuko dedi: Benim bakiyem tam 50 dolar mesela ben 50 dolarlık bir şey alacagım diyelim vergilerrle daha fazla ödeyecegim onu tam nasıl ayarlayabilirim satın alırken ne kadar vergi kesilcegi gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, görebiliyorsunuz. Ödeme adımında toplam tutara ekleniyor vergiler. Ayrı bir kalem olarak vergileri görebilirsiniz.
Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 26 Temmuz 2022 #12 Revengee dedi: Evet, görebiliyorsunuz. Ödeme adımında toplam tutara ekleniyor vergiler. Ayrı bir kalem olarak vergileri görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Revengee dedi: Evet, görebiliyorsunuz. Ödeme adımında toplam tutara ekleniyor vergiler. Ayrı bir kalem olarak vergileri görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 26 Temmuz 2022 #13 Yusuko dedi: Yani 100 dolarlık bir gift Card'ı TR'de kullanıp 100 doların TL karrşılıgı kadar bakiye alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır UK'de kullanacaksınız.
Yusuko dedi: Yani 100 dolarlık bir gift Card'ı TR'de kullanıp 100 doların TL karrşılıgı kadar bakiye alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır UK'de kullanacaksınız.