AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 2 Nisan 2023 #1 Merhaba, dün akşam prime ile ürün aldım saat 20.00'da ne zaman kargoya veriyor amazon acaba? Bugün pazar bugün verirler mi?
Merhaba, dün akşam prime ile ürün aldım saat 20.00'da ne zaman kargoya veriyor amazon acaba? Bugün pazar bugün verirler mi?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.668 Makaleler 21 Çözümler 97 2 Nisan 2023 #2 Bugün zor ama dua ette AGT'ye vermesinler dün evde bulamadık demişler sözde aynı gün gelecekti.
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 2 Nisan 2023 #3 FalconPolat dedi: Bugün zor ama dua ette AGT'ye vermesinler dün evde bulamadık demişler sözde aynı gün gelecekti. Genişletmek için tıkla... Ben teslim için demedim. Ürünü henüz kargoya vermediler. Kargoya baktım pazar akşamı veriyorlar demişti birisi. Bu doğru mu? Kargoya veriliş zamanını merak ediyorum.
FalconPolat dedi: Bugün zor ama dua ette AGT'ye vermesinler dün evde bulamadık demişler sözde aynı gün gelecekti. Genişletmek için tıkla... Ben teslim için demedim. Ürünü henüz kargoya vermediler. Kargoya baktım pazar akşamı veriyorlar demişti birisi. Bu doğru mu? Kargoya veriliş zamanını merak ediyorum.