Amazon neden bilinmiyor?

Reis demek istediğimi yanlış anladın demek istediğim şey şu Amazon bilboardlarda ya da YouTube'da ingstragram da reklam vermiyor çünkü ihtiyacı yok normal az da olsa dünyadan haberi olan birisinin dünyanın en değerli 4. şirketini ve dünyanın en zengin adamının kurucu olduğu şirketi bilmesi lazım. Benim reklam demek istediğim Amazon'un reklama ihtiyacı yok Amazon isminin kendisi zaten bilinmesi gereken bir gereklilik.

Türkiye'de fazla reklam yapmadıkları için bilinmiyor ama tekralayayım Türkiye'de, Amazon dünyanın en büyük 1. ya da 2. şirketi.

Benim de (ve konu sahibinin) de bahsetmeye çalıştığı şey o. Az biliniyor Amazon. Birisi bir şey alacağını söylese hemen Trendyol'a bak, HB'ye bak denir. Amazon bir tık geri planda çoğunlukla.

Türkiye'de fazla reklam yapmadıkları için bilinmiyor ama tekralayayım Türkiye'de, Amazon dünyanın en büyük 1. ya da 2. şirketi.

Evet zaten bende Türkiye için konuşuyorum.
Benim de (ve konu sahibinin) de bahsetmeye çalıştığı şey o. Az biliniyor Amazon. Birisi bir şey alacağını söylese hemen Trendyol'a bak, Hb'ye bak denir. Amazon bir tık geri planda çoğunlukla.

Heh tam bundan bahsetmek istiyorum çok iyi bir yorum olmuş.

Gayet normal bir biçimde amazon bilinmiyor Türkiyede. Siz biliyor olabilirsiniz. Bende biliyor olabilirim. Dünyanın en büyük şirketide olabilir. Ama benim çevremde hemen herkes Trendyol hepsiburada gittigidiyor ve n11e bakıyorlar eğer birşey alıcaklarsa. Türkiye sadece sizin çevrenizden ibaret değil. Adam diyor nereden aldın bunu. Diyorum amazondan. Adam o ne diyor. Şaka gibi gelebilir ama gerçekten bilmeyen çok insan var Türkiyede. Ben reklam politikasından dolayı düşünüyorum.

Benim de (ve konu sahibinin) de bahsetmeye çalıştığı şey o. Az biliniyor Amazon. Birisi bir şey alacağını söylese hemen Trendyol'a bak, Hb'ye bak denir. Amazon bir tık geri planda çoğunlukla.

Reis bende sizin dediğinizi anlayamıyorum nasıl az bilinebilir Amazon en kötü ihtimalle sen araştırmamış olabilirsin haberlerde arada sırada dünyanın en zengin adamı ile ilgili haber çıkar yılda birkaç defa orada denmiştir elbet dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos ve kurucusu olduğu şirket Amazon diye insan hiç merak etmez mi.

E dostum az biliniyor işte. Yani bu benim yaptığım bir şey değil. Türk insanı genel olarak kültürlü değil ki. Neyi görürse onu bilir, kendisi ekstradan bir şey görmeye çalışmaz. Buna dayanarak söylüyorum ben az bilindiğini. Yoksa ben senelerdir biliyorum. Örnek, insanlar haber görüyordur, Jeff Bezos şöyle Jeff Bezos böyle diye, haberde ''Jeff Bezos aynı zamanda Amazon'un da sahibi'' der haberi bitirirken. Bizim insanımız açıp da ''Ya bu Amazon neymiş bir bakayım'' demez. Biliyorum. Adam Amazonu ismen bilir ama bir şey alabileceği bir site olduğunu bilmez mesela. Mevzu bundan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…