Amazon neden ucuz?

Kooptra

Hectopat
Daha fazla  
6000 liraya bir bilgisayar almaya karar verdim. Vatan'dan toplamayı düşündüm ekledim falan derken fiyat 6200 oldu bir indirim beklemeye karar verdim. Bugün de amazon'dan kulaklık aldım karıştırırken biraz 980 TI'ın 2000 lira olduğunu gördüm tabi şok oldum. Biraz amazon'dan da topladım fiyat 4500 küsür etti neden bu kadar ucuz? (Power supply amazon'da bulamadım o yüzden yakın fiyatlı bir ürün seçtim mastercase de biraz keyifdendi )

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş sen öyle amazondan rahat rahat toplarım diyorsunda belli bir limitten sonra (o limit 150 euro idi galiba) toplam fiyatın %18 i kadar vergi ödüyorsun ve üstelik garanti konusunda çok sıkıntı olabiliyor. Evga dışında genelde birşey alınmaz oradan. Sadece kartı ve evganın güç kaynaklarını oradan getir gerisini buradan al.

Mesela siz oradan 4000 TL'ye sistem toplarsiniz ama Türkiye'ye gelme ve gümrük işlemleri 4300 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle birşey yok , Amazon sizin yerinize gümrük vergisi + kargo ücreti herşeyi hesaplayıp size fiyatı söylüyor. Fakat artık yeni gümrük limiti barajı değiştiği için eskiye göre daha fazla gümrük vergisi isteniyor. Yine de eminim amazon daha ucuzdur ; bizim yerli satıcı abilerimiz '' pek üretken olmayan Türkiye sisteminin hevesli kar marjına düşkün insanlarımız'' iyi geçiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…