Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #11 keny0u dedi: Ne yapacağız nasıl çözeceğiz bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam banka mutabakatlarında bu tarz durumlar için kurumlar arası iletilen kodlar vardır. Muhtemelen iki tarafta size iletmez bunu ancak Amazon ile görüşerek ödemenin ne sebeple reddedildiğini öğrenmeye çalışabilirsiniz.
keny0u dedi: Ne yapacağız nasıl çözeceğiz bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam banka mutabakatlarında bu tarz durumlar için kurumlar arası iletilen kodlar vardır. Muhtemelen iki tarafta size iletmez bunu ancak Amazon ile görüşerek ödemenin ne sebeple reddedildiğini öğrenmeye çalışabilirsiniz.
K keny0u Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #12 Tamamdır teşekkürler.
I ımyeh Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Makaleler 2 Çözümler 1 14 Eylül 2023 #13 Kart üzerindeki ad kısmını doldururken Türkçe karakter kullanmayarak çözdüm sorunu.
E eyüptas Zeptopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #14 ımyeh dedi: Kart üzerindeki ad kısmını doldururken Türkçe karakter kullanmayarak çözdüm sorunu. Genişletmek için tıkla... Nasıl tam olarak anlatır mısınız bende de aynı durum var sürekli sipariş iptal ediliyor
ımyeh dedi: Kart üzerindeki ad kısmını doldururken Türkçe karakter kullanmayarak çözdüm sorunu. Genişletmek için tıkla... Nasıl tam olarak anlatır mısınız bende de aynı durum var sürekli sipariş iptal ediliyor
I ımyeh Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Aralık 2023 #15 eyüptas dedi: Nasıl tam olarak anlatır mısınız bende de aynı durum var sürekli sipariş iptal ediliyor. Genişletmek için tıkla... Eyüp yerine Eyup yazıp deneyebilirsin.
eyüptas dedi: Nasıl tam olarak anlatır mısınız bende de aynı durum var sürekli sipariş iptal ediliyor. Genişletmek için tıkla... Eyüp yerine Eyup yazıp deneyebilirsin.