Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #1 Merhaba, ben Amazon yurt dışından mouse aldım ve bu durumda kaç gündür aynı şey yazıyor, sizce ne zaman gelir? Dosya Ekleri Ekran151 Alıntısı.PNG 30 KB · Görüntüleme: 823
Merhaba, ben Amazon yurt dışından mouse aldım ve bu durumda kaç gündür aynı şey yazıyor, sizce ne zaman gelir?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #2 Yakın zamanda Türkiye'ye ulaşacaktır. Bende de öyle yazıyordu. Aniden Türkiye'de diye belirtti.
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #3 Umut Nas dedi: Yakın zamanda Türkiye'ye ulaşacaktır. Bende de öyle yazıyordu. Aniden Türkiye'de diye belirtti. Genişletmek için tıkla... Kaç günde geldi sizinki Hollanda'dan Türkiye'ye.
Umut Nas dedi: Yakın zamanda Türkiye'ye ulaşacaktır. Bende de öyle yazıyordu. Aniden Türkiye'de diye belirtti. Genişletmek için tıkla... Kaç günde geldi sizinki Hollanda'dan Türkiye'ye.
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.214 Çözümler 3 27 Ekim 2022 #4 Votakeee dedi: Merhaba, ben Amazon yurt dışından mouse aldım ve bu durumda kaç gündür aynı şey yazıyor, sizce ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdisindan gelen ürünlerin aktarım, kontrol tarzı işlemleri bazen geç güncellenir. O yüzden diye düşünüyorum
Votakeee dedi: Merhaba, ben Amazon yurt dışından mouse aldım ve bu durumda kaç gündür aynı şey yazıyor, sizce ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdisindan gelen ürünlerin aktarım, kontrol tarzı işlemleri bazen geç güncellenir. O yüzden diye düşünüyorum
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #5 Votakeee dedi: Kaç günde geldi sizinki Hollanda'dan Türkiye'ye. Genişletmek için tıkla... Kargo yoğunluğu olmadığı için 20 demesine rağmen 9 günde elime ulaştı.
Votakeee dedi: Kaç günde geldi sizinki Hollanda'dan Türkiye'ye. Genişletmek için tıkla... Kargo yoğunluğu olmadığı için 20 demesine rağmen 9 günde elime ulaştı.