Amazon para çekmedi

Jeveuk

Hectopat
Daha fazla  
Prime almıştım dün, kartımda da limit geçtiğinden işleme izin vermedi bana rağmen Prime üyeliğim oldu. Bunu fark ettiğimde üyeliğimi iptal ettirdim. İptal ettiğinde de para iadesi yapılacak dedi. Amazon'la iletişime nasıl geçebilirim bu durum yüzünden, çok büyük para değil ama hesabımın kötü gözükmesin istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle para iadeside olmaz.
Birkaç gün şans vermiştir ödemek için.
Bende 1 hafta ödeyememiştim, iptal olmadı fakat para yatırınca çekti. :D

Prime almıştım dün, kartımda da limit geçtiğinden işleme izin vermedi bana rağmen Prime üyeliğim oldu. Bunu fark ettiğimde üyeliğimi iptal ettirdim. İptal ettiğinde de para iadesi yapılacak dedi. Amazon'la iletişime nasıl geçebilirim bu durum yüzünden, çok büyük para değil ama hesabımın kötü gözükmesin istemiyorum.

Her ay forumda açılan mistik konu, dostum Amazon'un umurunda değiliz onlar için 0000.1 dolar ödüyoruz takma bedava kullanabildiğin kadar kullan. Hiçbir zararı yok.

Amazon'un böyle absürt hataları var. Hiçbir şekilde ödeme yapmadan 2 ay kadar ücretsiz Prime kullanmıştım, sonrasında tekrar para almaya başlamışlardı. İşin garip kısmı para ödemediğimin farkında değildim, ödeme geçmişimde Prime gideri olmadığını görünce farkına varmıştım.

Büyük ihtimalle para iadeside olmaz.
Birkaç gün şans vermiştir ödemek için.
Bende 1 hafta ödeyememiştim, iptal olmadı fakat para yatırınca çekti. :D
Çekmesi daha iyi olur şahsen pahalı değil ne de olsa

Amazon'un böyle absürt hataları var. Hiçbir şekilde ödeme yapmadan 2 ay kadar ücretsiz Prime kullanmıştım, sonrasında tekrar para almaya başlamışlardı. İşin garip kısmı para ödemediğimin farkında değildim, ödeme geçmişimde Prime gideri olmadığını görünce farkına varmıştım.

Ödemediğin aylar için sonradan para aldılar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı