halimoo Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Amazon'da verdiğim bir siparişi satıcıyla iletişime geç kısmından iptal et ile iptal etmeye çalışıyorum. 1 gündür ne cevap var ne iade. Acaba yanlış mı yapıyorum?
Amazon'da verdiğim bir siparişi satıcıyla iletişime geç kısmından iptal et ile iptal etmeye çalışıyorum. 1 gündür ne cevap var ne iade. Acaba yanlış mı yapıyorum?
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Kargoyu Red edebilirsin.
halimoo Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Mert Atakann dedi: Kargoyu Red edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani gelince mi?
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #4 halimoo dedi: Nasıl yani gelince mi? Genişletmek için tıkla... Evet eğer olmaz derse üstele çünkü yalan söylüyordur illa verdiyse 14 gün içerisinde iade etme hakkın var.
halimoo dedi: Nasıl yani gelince mi? Genişletmek için tıkla... Evet eğer olmaz derse üstele çünkü yalan söylüyordur illa verdiyse 14 gün içerisinde iade etme hakkın var.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 29 Haziran 2021 #5 İade talebi oluşturun Kapınıza gelen kargoyu reddedin. Kargodan ürün satıcıya tekrar ulaştığı zaman satıcı iadeyi kabul eder ve iade gerçekleşir.
İade talebi oluşturun Kapınıza gelen kargoyu reddedin. Kargodan ürün satıcıya tekrar ulaştığı zaman satıcı iadeyi kabul eder ve iade gerçekleşir.
halimoo Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #6 sweiss dedi: İade talebi oluşturun Kapınıza gelen kargoyu reddedin. Kargodan ürün satıcıya tekrar ulaştığı zaman satıcı iadeyi kabul eder ve iade gerçekleşir. Genişletmek için tıkla... İade talebi nasıl oluşturabilirim? Bulamadım.
sweiss dedi: İade talebi oluşturun Kapınıza gelen kargoyu reddedin. Kargodan ürün satıcıya tekrar ulaştığı zaman satıcı iadeyi kabul eder ve iade gerçekleşir. Genişletmek için tıkla... İade talebi nasıl oluşturabilirim? Bulamadım.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 29 Haziran 2021 #7 halimoo dedi: İade talebi nasıl oluşturabilirim? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Amazon canlı desteğine yazın isterseniz. Önceki mesajında hatalı belirttim sanırsam. Ürünü teslim almadan iade oluşturamıyor olabilirsiniz.
halimoo dedi: İade talebi nasıl oluşturabilirim? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Amazon canlı desteğine yazın isterseniz. Önceki mesajında hatalı belirttim sanırsam. Ürünü teslim almadan iade oluşturamıyor olabilirsiniz.