Amazon Paypal Kartla Alışveriş

Emin Bozgeyik

Megapat
Makaleler
12
Yer
The Earth
Merhaba arkadaşlar, Paypal kartımı aldım ve Amazon' a doğru yelken açtım. Kafamda iki ürün var. Tabi güvenirliği konusunda araştırdım... Ürünler Türkiye' ye geliyor ve bizzat Amazon satıyor.
Bu konu da bir kaç sorum var. (Linkler aşağıda bulunuyor, şimdiden teşekkürler.)

1.) Paypal kartla alışverişi gerçekleştirdikten sonra direk adrese felan mı geliyor? Yoksa ben gümrüğe felan mı gideceğim?
2.) Ürünler hakkında ki görüşleriniz?
3.) Klavyenin İngilizce olması, sizce bir sıkıntı yaratır mı? Yani, ''ç,ş,i,ğ'' gibi harflari kullanamayacağım ama, bununla ilgili ne gibi sorun yaşama ihtimalim var? Sonuçta oyun için... :kararsız:

Klavye ve Fare:
Amazon.com: Cooler Master Storm Devastator LED Gaming Keyboard and Mouse Combo (SGB-3012-KKMF1-US): Computers & Accessories

Kulaklık:
Amazon.com: Creative Fatal1ty Gaming Headset: Electronics

NOT: Ürünleri teker teker veya aynanda alma ihtimalim var. Satın aldığım andan itibaren incelemelerini ve belki de satın alma aşamalarınıda sizlerle paylaşacağım... :neo: :neo: :neo:

Şimdi öncelikle küçük bir araştırma ile ana konuyu bulabilir ve belli başlı sorularınıza cevap bulduktan sonra kafanızda sadece ilgili ürünlerle ilgili tavsiye alma ile ilgili sorularınız kalabilirdi.

Amazon.com'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS | Technopat Sosyal

İlk önce bu konuyu iyice okuyup kafanızdaki soruları silebilirsiniz. Ürünler hakkında detaylı bilgim yok fakat 3. sorunuz için şunu söyleyebilirim ki bende şuan Amazon'dan satın almış olduğum İngilizce klavye Razer Blackwidow Ultimate 2014 klavyeyi kullanıyorum. Ben daha önceden Türkçe klavyeye aşina olduğumdan dolayı Windows üzerinden dil tercihimi Türkçe Q klavye yaptım ve klavyeyi taktığım andan itibaren hiç yabancılık çekmedim. Zaten yazarken klavyeye bakmadığımdan dolayı kafamda karışmıyor, kısaca demek istediğim eğer sende Türkçe klavyeye aşina isen hiç bir sıkıntı çekmezsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı