xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:00 #1 Merhaba yarın kargom gelecekte pazarcı arkadaşıma yardım edeceğim. Evde kimse yok pazar alanına sipariş getirirler mi Amazon kolaygelsin firması.
Merhaba yarın kargom gelecekte pazarcı arkadaşıma yardım edeceğim. Evde kimse yok pazar alanına sipariş getirirler mi Amazon kolaygelsin firması.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.836 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:02 #2 xAnstrox dedi: Merhaba yarın kargom gelecekte pazarcı arkadaşıma yardım edeceğim. Evde kimse yok pazar alanına sipariş getirirler mi Amazon kolaygelsin firması. Genişletmek için tıkla... Kolaygelsin gelirken arıyor diye biliyorum kapıma bırak deseniz bırakır.
xAnstrox dedi: Merhaba yarın kargom gelecekte pazarcı arkadaşıma yardım edeceğim. Evde kimse yok pazar alanına sipariş getirirler mi Amazon kolaygelsin firması. Genişletmek için tıkla... Kolaygelsin gelirken arıyor diye biliyorum kapıma bırak deseniz bırakır.
xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:03 #3 TheMaZi dedi: Kolaygelsin gelirken arıyor diye biliyorum kapıma bırak deseniz bırakıbinada kimse yok. Genişletmek için tıkla... Binada kimse yok yarın sanırım.
TheMaZi dedi: Kolaygelsin gelirken arıyor diye biliyorum kapıma bırak deseniz bırakıbinada kimse yok. Genişletmek için tıkla... Binada kimse yok yarın sanırım.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.836 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:03 #4 xAnstrox dedi: Binada kimse yok yarın sanırım. Genişletmek için tıkla... Kapı şifresi varsa söyleyin öyle bıraksın. Ben öyle yapmıştım bırakmıştı.
xAnstrox dedi: Binada kimse yok yarın sanırım. Genişletmek için tıkla... Kapı şifresi varsa söyleyin öyle bıraksın. Ben öyle yapmıştım bırakmıştı.
xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:06 #5 TheMaZi dedi: Kolaygelsin gelirken arıyor diye biliyorum kapıma bırak deseniz bırakır. Genişletmek için tıkla... TheMaZi dedi: Kapı şifresi varsa söyleyin öyle bıraksın. Ben öyle yapmıştım bırakmıştı. Genişletmek için tıkla... Bursadaki evde yok maalesef düz bina içeriden biri açmalı. Ben pazar yerine telsimat yapıyor mu onu merak ediyorum WhatsApp numarası falan var mı Amazon'un.
TheMaZi dedi: Kolaygelsin gelirken arıyor diye biliyorum kapıma bırak deseniz bırakır. Genişletmek için tıkla... TheMaZi dedi: Kapı şifresi varsa söyleyin öyle bıraksın. Ben öyle yapmıştım bırakmıştı. Genişletmek için tıkla... Bursadaki evde yok maalesef düz bina içeriden biri açmalı. Ben pazar yerine telsimat yapıyor mu onu merak ediyorum WhatsApp numarası falan var mı Amazon'un.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye Pazartesi 23:21 #6 Merhaba, teslimi yapacak kargocu ile pazar yeri çalışma bölgesi aynıysa getirir.