Amazon Prime 49,90 TL Oldu

56153

Zettapat
Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
25
Amazon Prime’a zam geldi. Yeni fiyatı aylık 49,90 TL.

Değerli Prime üyesi,

Amazon Prime üyesi olduğunuz için teşekkürler. Sizi, üyeliğinizde yapılacak bir değişiklikle ilgili bilgilendirmek istiyoruz.

22 Nisan 2025 itibarıyla Prime üyeliğinin fiyatını ayda 49,90 TL olarak güncelliyoruz. Mevcut üyemiz olarak, sizin için yeni fiyat 22 Mayıs 2025'ten sonraki ilk fatura döneminizden itibaren geçerli olacaktır. Üyeliğinizle ilgili değişiklik yapmak isterseniz Hesabım>Prime sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teşekkürler,
Amazon Prime ekibi

1745311250591.png

Son kale de düştü demek.
"2 Al 1 Öde" kampanyası sayesinde, Prime üyelere özel tanesi 62 TL olan üründen 4 adet satın aldığımda, toplamda yalnızca 124 TL ödedim.

Amazon hala çok uygun. Ayda 10 lira fazladan vereceksiniz sadece. Bir ayda 10 lira fazladan ayıramıyorsanız zaten kullanmayın. Şu anda tüm platformlar arasında sadece Amazon kullanıyorum. Adamlar bildiğin amme hizmeti yapıyor. Alacağım bir ürünün fiyatı aşırı fiyat farkı bulunmadığı sürece yüksek de olsa Amazon’dan aldığım oluyor. Çünkü bir sorun yaşadığımda başımın ağrımayacağını biliyorum.

Hepsiburada Premium da 49,90 TL oldu. Hepsiburada'ya zam Ekim'de geldi. Ona rağmen Amazon Prime'a 6 ay sonra zam geldi. Zamsız fiyata bu kadar dayanılabildi ancak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı