T terabayt Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #11 brndr dedi: Bir de anlam vermediğim şey neden her ay çekmeye çalışmadılar da 150 lirayı birden çekiyorlar. Kartı iptal ettirsem bu biriken borç ileride sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
brndr dedi: Bir de anlam vermediğim şey neden her ay çekmeye çalışmadılar da 150 lirayı birden çekiyorlar. Kartı iptal ettirsem bu biriken borç ileride sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 5 Mayıs 2022 #12 brndr dedi: Her ay farklı hesaplarla yaptım ayda 1 kere. Genişletmek için tıkla... Uye oldugun kartta T.C. telefon gibi bilgilerin varsa faiziyle birlikte borcun buyur ileride haciz islemleri bile baslar bu islerin sakasi yok.
brndr dedi: Her ay farklı hesaplarla yaptım ayda 1 kere. Genişletmek için tıkla... Uye oldugun kartta T.C. telefon gibi bilgilerin varsa faiziyle birlikte borcun buyur ileride haciz islemleri bile baslar bu islerin sakasi yok.
brndr Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #13 Okan17 dedi: Uye oldugun kartta T.C. telefon gibi bilgilerin varsa faiziyle birlikte borcun buyur ileride haciz islemleri bile baslar bu islerin sakasi yok. Genişletmek için tıkla... hangi hesap olduğunu bulamıyorum ki. nasıl çözebilirim bu sorunu?
Okan17 dedi: Uye oldugun kartta T.C. telefon gibi bilgilerin varsa faiziyle birlikte borcun buyur ileride haciz islemleri bile baslar bu islerin sakasi yok. Genişletmek için tıkla... hangi hesap olduğunu bulamıyorum ki. nasıl çözebilirim bu sorunu?
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 5 Mayıs 2022 #14 brndr dedi: Hangi hesap olduğunu bulamıyorum ki. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Amazon'la konus borcu öde bir daha boyle bir şey yapma Z'ten 8 TL bir şey.
brndr dedi: Hangi hesap olduğunu bulamıyorum ki. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Amazon'la konus borcu öde bir daha boyle bir şey yapma Z'ten 8 TL bir şey.
brndr Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #15 Okan17 dedi: Amazon'la konus borcu öde bir daha boyle bir şey yapma Z'ten 8 TL bir şey. Genişletmek için tıkla... Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2022
Okan17 dedi: Amazon'la konus borcu öde bir daha boyle bir şey yapma Z'ten 8 TL bir şey. Genişletmek için tıkla... Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı?
L Laminon Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.059 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #16 brndr dedi: Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Bana para çıkıyor bu para ne parası diye sor bakalım ne diyecekler.
brndr dedi: Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Bana para çıkıyor bu para ne parası diye sor bakalım ne diyecekler.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #17 brndr dedi: Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Sabah 8'den sonra Amazon iletişim bölümünden destek alırsan sana ödeme konusunda yardımcı olurlar. Aklıma direkt bu video geldi.
brndr dedi: Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Sabah 8'den sonra Amazon iletişim bölümünden destek alırsan sana ödeme konusunda yardımcı olurlar. Aklıma direkt bu video geldi.
A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #18 brndr dedi: Evet haklısınız yaptık bir cahillik. Ama şu an nasıl bir çözümü olabilir? Genişletmek için tıkla... Klasik klişe! İlk başta yap köylü kurnazlığını sonra da yaptık bir cahillik de. Ne güzel memleket be
brndr dedi: Evet haklısınız yaptık bir cahillik. Ama şu an nasıl bir çözümü olabilir? Genişletmek için tıkla... Klasik klişe! İlk başta yap köylü kurnazlığını sonra da yaptık bir cahillik de. Ne güzel memleket be
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 5 Mayıs 2022 #19 brndr dedi: Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü yardimci olurlar. Yoksa davalik olursun gec olmadan hallet. Herkes fiyat oderken sen odemicegini sanman biraz garip yani. İnşallah bir daha boyle bir dusunceye girmezsin.
brndr dedi: Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü yardimci olurlar. Yoksa davalik olursun gec olmadan hallet. Herkes fiyat oderken sen odemicegini sanman biraz garip yani. İnşallah bir daha boyle bir dusunceye girmezsin.
T terabayt Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #20 brndr dedi: Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Kartıma sürekli ödeme isteği geliyor bu neyin ücreti diye sor.
brndr dedi: Ne yazmam gerekiyor ki Amazon'a? Kartımın hangi Amazon hesabına bağlı olduğunu unuttum ödemeyi yapamıyorum desem yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Kartıma sürekli ödeme isteği geliyor bu neyin ücreti diye sor.