Amazon Prime alınca Gaming aktifleşmiyor

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, Amazon Prime almak istedim ve 40 TL'ye hem alışverişte hem film etkinlikler hem de Gaming'te çok iyi fırsatları var. Ama bir türlü Gaming açamadım. Sürekli 'tamamdır patron hadi yapalım bu işi.' diyor ama 20 dk böyle oluyor sonra hata veriyor. Ne yapmalıyım? Desteğe yazdım yazdığım gibi Prime Video aktif oldu ama 1 2 saatte aktif olacak dedi ama hala olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne hatası veriyor?

Kartla alakalı diyor ama bakiyedir 4 kart değiştirdim değişen bir şey olmadı. Ama üyelik aktif.

Büyük ihtimalle 24 saat içinde hallolur. Ayrıca Twitch üzerinden bir yayıncıya da Prime ile abone değilseniz abone olun belki alakası olabilir. Abone iseniz zaten 24 saat içinde dediğim gibi hallolur aktifleşir.

Abonelik kime olduğunun önemi var mı?

Hayır önemi yok herhangi 1 kişiye abone olun. Ama (Prime ile abone ol) ile.

Tamamdır yarına kadar bekliyeceğim olmazsa desteğe yazacağız gibi duruyor.

Hayır önemi yok herhangi 1 kişiye abone olun. Ama (Prime ile abone ol) ile.

Hocam şimdi fark ettim Amazon Gaming aktif edilemediği için abonelik oyun filan alınmıyor o yüzden desteğe yazdım sadece sorular sordular sonra kapattılar konuyu.

Aynı hatayı ben de alıyordum internetten alışverişe açıp 1 TL 1 kuruş çekti sonra geri ödedi ondan sonra sorunsuz yapabildim belki sizde de aynı sıkıntı varsa deneyebilirsiniz bende olan sorunu böyle çözmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı