Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 1 Ekim 2020 #11 Vettelin Fedaisi dedi: En güzel özelliği bu bence. Paket farkı yok. 8₺ veriyorsunuz ve 1080p izliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Agnostisch dedi: Dizi ve film kütüphanesi olarak Netflix ile kıyaslanamaz belki ama içerik kalitesi olarak altta kalır yanı yok. İzleme kalitesi ise Netflix'ten daha iyi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdi satın alıyorum. Öneri diziniz var mı ?
Vettelin Fedaisi dedi: En güzel özelliği bu bence. Paket farkı yok. 8₺ veriyorsunuz ve 1080p izliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Agnostisch dedi: Dizi ve film kütüphanesi olarak Netflix ile kıyaslanamaz belki ama içerik kalitesi olarak altta kalır yanı yok. İzleme kalitesi ise Netflix'ten daha iyi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdi satın alıyorum. Öneri diziniz var mı ?
Vettelin Fedaisi Kilopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #12 Taylor Swift Fan Cl dedi: Teşekkürler, şimdi satın alıyorum. Öneri diziniz var mı ? Genişletmek için tıkla... Herkesin sevdiği tarz farklıdır ama Avengers gibi bilim kurgu yapımları hoşunuza gidiyorsa The Boys'u izleyebilirsiniz ikinci sezondayım şu an.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Teşekkürler, şimdi satın alıyorum. Öneri diziniz var mı ? Genişletmek için tıkla... Herkesin sevdiği tarz farklıdır ama Avengers gibi bilim kurgu yapımları hoşunuza gidiyorsa The Boys'u izleyebilirsiniz ikinci sezondayım şu an.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 1 Ekim 2020 #13 Vettelin Fedaisi dedi: Herkesin sevdiği tarz farklıdır ama Avengers gibi bilim kurgu yapımları hoşunuza gidiyorsa The Boys'u izleyebilirsiniz ikinci sezondayım şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öneri için.
Vettelin Fedaisi dedi: Herkesin sevdiği tarz farklıdır ama Avengers gibi bilim kurgu yapımları hoşunuza gidiyorsa The Boys'u izleyebilirsiniz ikinci sezondayım şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öneri için.
Vettelin Fedaisi Kilopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #14 Taylor Swift Fan Cl dedi: Teşekkürler öneri için. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi seyirler şimdiden.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Teşekkürler öneri için. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi seyirler şimdiden.
Agnostisch Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 561 Çözümler 1 Yer Ankara 1 Ekim 2020 #15 Taylor Swift Fan Cl dedi: Teşekkürler, şimdi satın alıyorum. Öneri diziniz var mı ? Genişletmek için tıkla... The Office, Fleabag, The Boys, Good Omens tavsiye ederim.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Teşekkürler, şimdi satın alıyorum. Öneri diziniz var mı ? Genişletmek için tıkla... The Office, Fleabag, The Boys, Good Omens tavsiye ederim.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 1 Ekim 2020 #16 Vettelin Fedaisi dedi: Ne demek iyi seyirler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Agnostisch dedi: The Office, Fleabag, The Boys, Good Omens tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, televizyona kurdum, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Vettelin Fedaisi dedi: Ne demek iyi seyirler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Agnostisch dedi: The Office, Fleabag, The Boys, Good Omens tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, televizyona kurdum, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #17 Papara ile Netflix 9 TL’ye geliyor. Neden pahalı geldi?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 1 Ekim 2020 #18 MoonDrag dedi: Papara ile Netflix 9 TL’ye geliyor. Neden pahalı geldi? Genişletmek için tıkla... Kalitesi düşük. Göze batmıyor mu ?
MoonDrag dedi: Papara ile Netflix 9 TL’ye geliyor. Neden pahalı geldi? Genişletmek için tıkla... Kalitesi düşük. Göze batmıyor mu ?
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #19 Taylor Swift Fan Cl dedi: Kalitesi düşük. Göze batmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Güzel bir ekranda o kadar da göze batmıyor.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Kalitesi düşük. Göze batmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Güzel bir ekranda o kadar da göze batmıyor.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Ekim 2020 #20 Sık sık alışveriş yapmayan biriyseniz çok gerekli değil şu aşamada.