Amazon Prime alışveriş nasıl oluyor?

Makaleler
1
Prime Gaming'den yararlanmak için aylık 8₺ ile Amazon Prime'a üye olmuştum.
Öylesine Amazon'a göz gezdireyim dediğimde şunu gördüm:

Screenshot_3.png

5₺'ye satılan kalemlerin üzerinde ücretsiz teslimat yazıyor?
Haliyle şaşırdım ve bu konuyu açma gereği duydum.

Şimdi merak ettiğim şey şu:
Gerçekten 5₺ olan bir kalemi kapıma kadar ücretsiz kargo ile getiriyorlar mı sırf Prime'a üye olduğum için?
Yurt dışından mı geliyor?
Vergi ödüyor muyum?

Screenshot_4.png

Edit: Şaka mı bu :D?

Son düzenleme:
Prime olmanın 3 faydası var. Amazon Prime, Prime Video, Prime Gaming. Sadece Prime özel ürünlerde fiyat ne olursa olsun 1-2 gün içinde ücretsiz olarak getiriyorlar.

Prime olmanın 3 faydası var. Amazon Prime, Prime Video, Prime Gaming. Sadece Prime özel ürünlerde fiyat ne olursa olsun 1-2 gün içinde ücretsiz olarak getiriyorlar.
Amazon Prime bu yüzden çok güzel. Bekleme derdinden kurtarıyor insanı. Bir hafta önce Xiaomi Mi Band 4 ve Xiaomi Earbuds (adından emin değilim) aldım ve 1 gün sonra geldi.

Amazon Prime bu yüzden çok güzel. Bekleme derdinden kurtarıyor insanı. Bir hafta önce Xiaomi Mi Band 4 ve Xiaomi Earbuds (adından emin değilim) aldım ve 1 gün sonra geldi.
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat bana saat 4'ten önce sipariş ettiğim her şey nerdeyse her siteden 1 gün sonra geliyor zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı