Arecales Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 500 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #11 tekno_dayi dedi: Bende de. Aga, fiyatlar amma da artmış ha! Kulaklık bu fiyat etmez bence. Git Pro müzik kulaklığı al daha iyi 2.el Genişletmek için tıkla... Bunlar eski model oldugu için stokta kalan son ürünler. Yeni çıkan giriş seviyesi kulaklıkların fiyatları bile dolar yüzünden çok absürt olur artık.
tekno_dayi dedi: Bende de. Aga, fiyatlar amma da artmış ha! Kulaklık bu fiyat etmez bence. Git Pro müzik kulaklığı al daha iyi 2.el Genişletmek için tıkla... Bunlar eski model oldugu için stokta kalan son ürünler. Yeni çıkan giriş seviyesi kulaklıkların fiyatları bile dolar yüzünden çok absürt olur artık.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #12 polat.cbk dedi: Pek bir indirim yok o modelde. Asıl indirim QuadCast'de neredeyse %50 altında piyasanın. Genişletmek için tıkla... Lazım değildi ama 3 taksidi çakıp aldım. 4k'dan bu fiyata düşmüş, göz çıkarmaz.
polat.cbk dedi: Pek bir indirim yok o modelde. Asıl indirim QuadCast'de neredeyse %50 altında piyasanın. Genişletmek için tıkla... Lazım değildi ama 3 taksidi çakıp aldım. 4k'dan bu fiyata düşmüş, göz çıkarmaz.
pyrielasd Centipat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 12 Temmuz 2023 #13 Famronty dedi: HyperX PulseFire Haste 799, 00TL Amazon.com.tr HyperX Cloud Alpha 1.549, 00TL Amazon.com.tr HyperX Cloud Core + 7.1 1.109, 00TL Amazon.com.tr Gözüme çarpan indirimler bunlardı. Tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Amazon Fırsatı: HyperX Oyuncu Aksesuarları Amazon'daki fırsatları keşfedin www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fiyatlar bayağı iyi normale göre, Cloud Core'u aldım hocam bekliyorum. Ama 7.1 değil 2 yıllık DTS X lisansıyla geliyor bilginiz olsun.
Famronty dedi: HyperX PulseFire Haste 799, 00TL Amazon.com.tr HyperX Cloud Alpha 1.549, 00TL Amazon.com.tr HyperX Cloud Core + 7.1 1.109, 00TL Amazon.com.tr Gözüme çarpan indirimler bunlardı. Tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Amazon Fırsatı: HyperX Oyuncu Aksesuarları Amazon'daki fırsatları keşfedin www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fiyatlar bayağı iyi normale göre, Cloud Core'u aldım hocam bekliyorum. Ama 7.1 değil 2 yıllık DTS X lisansıyla geliyor bilginiz olsun.
JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #14 Famronty dedi: HyperX PulseFire Haste 799, 00TL Amazon.com.tr HyperX Cloud Alpha 1.549, 00TL Amazon.com.tr HyperX Cloud Core + 7.1 1.109, 00TL Amazon.com.tr Gözüme çarpan indirimler bunlardı. Tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Amazon Fırsatı: HyperX Oyuncu Aksesuarları Amazon'daki fırsatları keşfedin www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam Alpha 2.399, 00TL gözüküyor.
Famronty dedi: HyperX PulseFire Haste 799, 00TL Amazon.com.tr HyperX Cloud Alpha 1.549, 00TL Amazon.com.tr HyperX Cloud Core + 7.1 1.109, 00TL Amazon.com.tr Gözüme çarpan indirimler bunlardı. Tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Amazon Fırsatı: HyperX Oyuncu Aksesuarları Amazon'daki fırsatları keşfedin www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam Alpha 2.399, 00TL gözüküyor.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 12 Temmuz 2023 #15 JANITHON dedi: Hocam Alpha 2.399, 00TL gözüküyor. Genişletmek için tıkla... İndirim bitmiş olabilir hocam.
JANITHON dedi: Hocam Alpha 2.399, 00TL gözüküyor. Genişletmek için tıkla... İndirim bitmiş olabilir hocam.
Musa Alkan Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Makaleler 1 12 Temmuz 2023 #16 293735 dedi: Amazon.com.tr Fiyat bayağı iyi. HyperX Stinger Core Kulaklık PS4 Mavisi 499TL. Genişletmek için tıkla... Bana da iyi geldi üyeliğim yok ama bunun için yapılır mı ne dersiniz ?
293735 dedi: Amazon.com.tr Fiyat bayağı iyi. HyperX Stinger Core Kulaklık PS4 Mavisi 499TL. Genişletmek için tıkla... Bana da iyi geldi üyeliğim yok ama bunun için yapılır mı ne dersiniz ?
pyrielasd Centipat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 12 Temmuz 2023 #17 Musa Alkan dedi: Bana da iyi geldi üyeliğim yok ama bunun için yapılır mı ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra iade edebilirsiniz Prime'ı ya da sonraki ay ödemezsiniz, ilk ay bedava zaten.
Musa Alkan dedi: Bana da iyi geldi üyeliğim yok ama bunun için yapılır mı ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra iade edebilirsiniz Prime'ı ya da sonraki ay ödemezsiniz, ilk ay bedava zaten.
Musa Alkan Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Makaleler 1 12 Temmuz 2023 #18 pyrielasd dedi: Aldıktan sonra iade edebilirsiniz Prime'ı ya da sonraki ay ödemezsiniz, ilk ay bedava zaten. Genişletmek için tıkla... Üyeliğim vardı iptal ettim , değer mi tekrar üyeliğe ondan sordum
pyrielasd dedi: Aldıktan sonra iade edebilirsiniz Prime'ı ya da sonraki ay ödemezsiniz, ilk ay bedava zaten. Genişletmek için tıkla... Üyeliğim vardı iptal ettim , değer mi tekrar üyeliğe ondan sordum