Amazon Prime Day indirimleri devam ediyor!

@Eray3424 Satıcı ve gönderici Amazon.com.tr ise iki günde kargoya veriyorlar.

Şu an bende tahmini olarak cuma günü gelecek diyor. Diğer sitelerle bir farkı yok. Tabi Amazon TR için konuşuyorum

Eğer TR'den alırsan, maximum 1 haftada gelir.

Dün gece mouse aldım bugün geldi.

Aliexpress gibi kurumsal Çin merkezli dolandırıcı firması gibi değildir umarım.
Vallahi çinlilere o kadar nem kaptım ki adamlara ait olan hiçbirşeye bakmıyorum her şeyleri sakat.

Amazon sanırım amerikan merkezli imiş jeff bezos gibi sahibi varmış inşallah sorun yaşamayız.

Aliexpress'den 15-20 ürün almışımdır, tek bir sorun yaşamadım geç gelmesi dışında.

WD Blue 500GB aldım. Umarım Sandisk yerine bunu aldığıma pişman olmam.
Sandisk zaten WD'nin.

7 Haziran 2015'te aldığım sistemimin içinde WD Blue (WD10EZEX) HDD yer alıyor. Belki benim düzgün kullandığım için de olabilir ancak herhangi arıza veri kaybı falan söz konusu olmadı 5 yıldır. Maerak edenler için 5 Yılda toplam 5366 saat çalışmış (sistemle beraber). Power On Count yazan yerin karşısında da "3907 Count" yazıyor.

Aliexpress gibi kurumsal Çin merkezli dolandırıcı firması gibi değildir umarım.
Hayır değil. Bugüne kadar Amazon.com.tr'den Hepsiburada'dan verdiğimden fazla sipariş verdim, belki ülkemizin en iyi alışveriş sitesi olabilir.
Aliexpress'in Türkiye'de deposu yok, "uzaaaaak uzaaaak" diyarlardan geliyor siparişler. Aliexpress'in kendi sattığı bir ürün de görmedim hiç.
Amazon, 2018 yılında Türkiye'de "Amazon Turkey Perakende Hizmetleri Limited Şirketi" isimli resmi şirket kurup 2018 Eylül ayında da "Amazon.com.tr" alan adını faaliyete geçirdi. İstanbul'a ürün deposu kurdu. Geçen sene de Gebze'ye kurdu.
Satıcı ve gönderici Amazon.com.tr olan siparişlerde ya da diğer bir değişle Amazon Türkiye'nin kendi sattığı ürünlerde kolay kolay Amazon kaynaklı bir hata ile karşı karşıya kalmanız mümkün değil.
Ki karşılaşsanız bile hatalarını kabul edip hemen çözüme kavuşturmaya çalışıyorlar.
Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde ancak kargo kaynaklı hatalar yaşanabilir ama çoğu siparişi Kolay Gelsin isimli bir kargo şirketi ile gönderdiklerini duydum. Bu kargo şirketinin de memnuniyet oranı çok yüksek.
Kolay Gelsin, benim ilçeme hizmet vermediğinden MNG ile yolluyorlar ve MNG ilginç bir şekilde Amazon siparişlerinde herhangi bir sorun çıkarmamış olsa da yine de Ankara, İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız Kolay Gelsin ile geleceğini düşünüyorum.
Amazon.com.tr, yaklaşık 4 ay önce 1000 VA Tunçmatik regülatör siparişimizde doğru model ama 2015 Mayıs ayı üretimi ve kullanılmış bir ürün yolladı. Ben de birkaç gün sonra iade ettim hemen iade aldılar. Birkaç güne de parası geri yattı. Yurdum insanı gibi suçu bana atmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…