deniz3326
Picopat
Daha fazla
Hocam en iyi indirim bence oydu.2060 indirimi muhteşemmiş. Haberdar olsam kaçırmazdım.
Eğer TR'den alırsan, maximum 1 haftada gelir.Arkadaşlar amazondan alınan ürünler kaç günde geliyor yoksa bende amazondan alışverişe başlayacağım.
Şu an bende tahmini olarak cuma günü gelecek diyor. Diğer sitelerle bir farkı yok. Tabi Amazon TR için konuşuyorumArkadaşlar amazondan alınan ürünler kaç günde geliyor yoksa bende amazondan alışverişe başlayacağım.
Şu an bende tahmini olarak cuma günü gelecek diyor. Diğer sitelerle bir farkı yok. Tabi Amazon TR için konuşuyorum
Eğer TR'den alırsan, maximum 1 haftada gelir.
Dün gece mouse aldım bugün geldi.
Aliexpress'den 15-20 ürün almışımdır, tek bir sorun yaşamadım geç gelmesi dışında.Aliexpress gibi kurumsal Çin merkezli dolandırıcı firması gibi değildir umarım.
Vallahi çinlilere o kadar nem kaptım ki adamlara ait olan hiçbirşeye bakmıyorum her şeyleri sakat.
Amazon sanırım amerikan merkezli imiş jeff bezos gibi sahibi varmış inşallah sorun yaşamayız.
WD Blue 500GB aldım. Umarım Sandisk yerine bunu aldığıma pişman olmam.Hangi marka/model aldınız?
Sandisk zaten WD'nin.WD Blue 500GB aldım. Umarım Sandisk yerine bunu aldığıma pişman olmam.
Hayır değil. Bugüne kadar Amazon.com.tr'den Hepsiburada'dan verdiğimden fazla sipariş verdim, belki ülkemizin en iyi alışveriş sitesi olabilir.Aliexpress gibi kurumsal Çin merkezli dolandırıcı firması gibi değildir umarım.