Amazon Prime Day'de kitap indirimleri olur mu?

391969

Kilopat
Makaleler
1
Amazon Prime Day Türkiye'de ayın 18'inde başlıyor. Daha önce Prime Day dahilinde hiç alışveriş yapmadım. Kitap alışverişi yapacağım büyük kitap indirimleri oluyor mu? Özellikle HAY Klasikleri ve Kazım Taşkent Klasikleri arasında.

İşine yarar mı bilmiyorum ama Algida'nın uygulamasını telefonuna indirip 1 çubuktaki şifreyi girdiğinde sana 5 jeton veriyor. Ve şu anda devam eden kampanya ile 1 jeton karşılığında 75₺ ve üzerinde geçerli 25₺ Amazon indirim kuponu veriyor. Özetle 1 dondurma çubuğuna karşılık 25₺ indirim kazanıyorsun. Ben geçen hafta kullandım kitap alışverişi yaparken.

Onu bende kullandım hocam, teşekkürler.

@Esperoja hocam Prime Day'de hiç alışveriş yapmadım. Aklımda birkaç kitap var kaçtır alacağım diyorum sizce şimdi alayım mı yoksa Prime Day bekliyeyim mi? Etika ve Kazım Taşkent klasiklerinden birkaç eser.

Son düzenleme:

Beklemişken tam bekleyin, çoğu kitabın indirime gireceğini düşünüyorum etika da girer yüksek ihtimalle ancak Kazım Taşkent Klasiklerinin girmemesine ihtimal vermiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…