Daxtie Kilopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Amazon Prime, Eylül ayında Epic Games hesabınıza Football Manager 2023 veriyor. Meraklısı kaçırmasın bence. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
Amazon Prime, Eylül ayında Epic Games hesabınıza Football Manager 2023 veriyor. Meraklısı kaçırmasın bence.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 986 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 Aldım, hesapta bir sürü futbol oyunu birikti ama hiçbirine sistem yetmiyor.
the.OA Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 EmirKadirO dedi: Aldım, hesapta bir sürü futbol oyunu birikti ama hiçbirine sistem yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Ağa FM'de neyin sistemini arıyorsun? Daxtie dedi: Amazon Prime, Eylül ayında Epic Games hesabınıza Football Manager 2023 veriyor. Meraklısı kaçırmasın bence. Eki Görüntüle 1938352 Genişletmek için tıkla... Sağ olasın dostum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
EmirKadirO dedi: Aldım, hesapta bir sürü futbol oyunu birikti ama hiçbirine sistem yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Ağa FM'de neyin sistemini arıyorsun? Daxtie dedi: Amazon Prime, Eylül ayında Epic Games hesabınıza Football Manager 2023 veriyor. Meraklısı kaçırmasın bence. Eki Görüntüle 1938352 Genişletmek için tıkla... Sağ olasın dostum.
Daxtie Kilopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 EmirKadirO dedi: Aldım, hesapta bir sürü futbol oyunu birikti ama hiçbirine sistem yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam almanızda fayda var ben RDR 2'yi 90 TL iken almadım şimdiki durumu malum.
EmirKadirO dedi: Aldım, hesapta bir sürü futbol oyunu birikti ama hiçbirine sistem yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam almanızda fayda var ben RDR 2'yi 90 TL iken almadım şimdiki durumu malum.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 986 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 Daxtie dedi: Hocam almanızda fayda var ben RDR 2'yi 90 TL iken almadım şimdiki durumu malum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, Epic hesabımda bütün Tomb Raider serisi GTA 5 vb. tüm oyunlar var ama GTA 5 en düşük ayarlr 30 FPS alıyorum düşün yani o yüzden hiçbirini oynamadım.
Daxtie dedi: Hocam almanızda fayda var ben RDR 2'yi 90 TL iken almadım şimdiki durumu malum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, Epic hesabımda bütün Tomb Raider serisi GTA 5 vb. tüm oyunlar var ama GTA 5 en düşük ayarlr 30 FPS alıyorum düşün yani o yüzden hiçbirini oynamadım.