Amazon Prime Gaming alınır mı?

r0cky

Centipat
Daha fazla  
LoL için Amazon Prime Gaming alınır mı? 1 aylık üye olup sonrasında üyeliğimi iptal edersem verdiği içerikler gider mi?

Verdiği içerikler gitmiyor. 1 ay kullanıp iptal edebilirsin.

Bildiğim kadarıyla verdikleri içerikler üyeliğiniz sonlandıktan sonra sizde kalır.

Ben 2020'den beri ücretsiz kullanıyorum ininaldan sanal kart olusturmustum zamaninda buga girdi herhalde her ay yenileye tiklayinca onayliyor ama 40 TL verip vermemek sana kalmis.

Amazon harikadır fakat dikkat edilmesi gereken önemli husus, aktif kullanılan ve limiti olan bir kredi kartının sisteme girilmemesidir. Çok yakın bir tanıdığımın geçen yıl, sistem de "kayıtlı olan ödeme aracı" bölümünde ki kredi kartıyla yaklaşık 13 bin TL'lik alışveriş yapılmıştı, bankasından gelen arama ile durumdan haberdar olmuş, ödemeyi onaylamamıştı. İninal+Papara vb.gibi belirli limitleri olan kartlar ile alışveriş yapmak en mantıklısı..

ininal Kart ile alışveriş yapacağım zaten.

Verdikleri gitmez de, sadece LoL içinse değmez. Ama dizi tarafı ve alışveriş için de kullanırım derseniz veya evde kullanacak birileri varsa değer.

İçeriklerde 1350 RP'lik kostüm alınacağı yazıyor ondan dolayı 40 TL verip almak mantıklı geldi.

İçeriklerde 1350 RP'lik kostüm alınacağı yazıyor ondan dolayı 40 TL verip almak mantıklı geldi.

Hocam kostüm işi için para vermek gereksiz bana göre, yani P2W olmadığından standart halleriyle karakterler gayet iyi. 2011'den beri oynuyorum hiç skin için para yatırmadım, tek para yatırdığım yer işe girişimin 2.ayı, oda emeğe saygı o kadar oynadık diye.

Yani yine sen bilirsin tabii, karakterde skin olunca daha mutlu oluyorum, oyundan daha fazla keyif alıyorum diyorsan, oda senin düşünce tarzın.

Peki teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…