Kağan67 Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #1 Oyun alacağım. Yan hesabıma bağlamıştım ama ana hesabıma bağlamak istiyorum. Yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2022
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #2 Kağan67 dedi: Oyun alacağım. Yan hesabıma bağlamıştım ama ana hesabıma bağlamak istiyorum. Yardım. Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabına giriş yapıp. Bağlantılar kısmına gelip Amazon'u çıkar yeni hesabını bağla.
Kağan67 dedi: Oyun alacağım. Yan hesabıma bağlamıştım ama ana hesabıma bağlamak istiyorum. Yardım. Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabına giriş yapıp. Bağlantılar kısmına gelip Amazon'u çıkar yeni hesabını bağla.
Kağan67 Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #3 Kleyn dedi: Epic Games hesabına giriş yapıp. Bağlantılar kısmına gelip Amazon'u çıkar yeni hesabını bağla. Genişletmek için tıkla... amazon kısmı yok baktım oraya ana hesabımda var ama yan hesapta yok
Kleyn dedi: Epic Games hesabına giriş yapıp. Bağlantılar kısmına gelip Amazon'u çıkar yeni hesabını bağla. Genişletmek için tıkla... amazon kısmı yok baktım oraya ana hesabımda var ama yan hesapta yok
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #4 Kağan67 dedi: Amazon kısmı yok baktım oraya Ana hesabımda var ama yan hesapta yok Genişletmek için tıkla... Ana hesabına bağlamadığına emin misin?
Kağan67 dedi: Amazon kısmı yok baktım oraya Ana hesabımda var ama yan hesapta yok Genişletmek için tıkla... Ana hesabına bağlamadığına emin misin?
Kağan67 Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #5 Kleyn dedi: Ana hesabına bağlamadığına emin misin? Genişletmek için tıkla... yan hesaba aldım yanlışlıkla Kağan67 dedi: yan hesaba aldım yanlışlıkla Genişletmek için tıkla... yan hesaba bağlıymış analamadım iğrenç bir sistem
Kleyn dedi: Ana hesabına bağlamadığına emin misin? Genişletmek için tıkla... yan hesaba aldım yanlışlıkla Kağan67 dedi: yan hesaba aldım yanlışlıkla Genişletmek için tıkla... yan hesaba bağlıymış analamadım iğrenç bir sistem