S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 24 Kasım 2022 #1 Merhaba, Valorant oynarken ana sayfamda Amazon Prime Gaming ödüllerini gördüm ve ininal Kart'ım ile kayıt oldum. Şu an üyeliğimi sonlandırdım ancak yeni bir Amazon Prime hesabı açsam aynı kartı ve telefon numarasını kullanabilir miyim?
Merhaba, Valorant oynarken ana sayfamda Amazon Prime Gaming ödüllerini gördüm ve ininal Kart'ım ile kayıt oldum. Şu an üyeliğimi sonlandırdım ancak yeni bir Amazon Prime hesabı açsam aynı kartı ve telefon numarasını kullanabilir miyim?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 10 Ağustos 2023 #2 Prime Gaming ilk ay bedava olduğu için her ay bedava bir şeyler almak için mi yapacaksanız? Öyle ise Amazon öyle hesapları yasaklıyor sanırım. Konunun 1 yıllık olduğunu görünce benim sıfat..
Prime Gaming ilk ay bedava olduğu için her ay bedava bir şeyler almak için mi yapacaksanız? Öyle ise Amazon öyle hesapları yasaklıyor sanırım. Konunun 1 yıllık olduğunu görünce benim sıfat..