Çözüldü Amazon Prime Gaming neden 2 defa para çekmiş?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eyre

Kilopat
Makaleler
2
İninal den bildirim gelmiş bir uygulamaya girip bakayım dedim, normalde kartımda 17 TL olması gerekirken 10 TL vardı bir gariplik sezdim. Kart hareketlerine baktığımda Amazon Prime Gaming üyeliğim için 2 defa 8 TL çektiğini gördüm. Ne yapmalıyım?

Bana da oluyordu. Şanslısınız bende dolar üzerinden çekmişlerdi bir de. Geri öderler iletişime geçmen yeterli

Bana da oluyordu. Şanslısınız bende dolar üzerinden çekmişlerdi bir de. Geri öderler iletişime geçmen yeterli.

Bu benim de başıma geldi Türkiye'ye gelmeden önce ve Euro üzerindendi Amazon Global'e yazın dediler yazdım ama hiçbir sonuç alamadım siz çözebildiniz mi?

Amazon desteğe sohbet üzerinden ulaştım, 13 Mart'taki ödeme önceki dönemin ödemesiymiş bende o dönemi geç ödediğim için 15 Mart'ta bir daha para çekilince yanlışlık oldu diye düşünmüşüm herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim. İyi geceler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…