baid Picopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Amazon Prime Gaming, Xbox Game Pass gibi mi? Yoksa oyunlar sınırsız kütüphaneye mi ekleniyor? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Merhaba arkadaşlar, Amazon Prime Gaming, Xbox Game Pass gibi mi? Yoksa oyunlar sınırsız kütüphaneye mi ekleniyor?
A Airlemur Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 19 10 Şubat 2021 #2 baid dedi: Merhaba arkadaşlar, Amazon Prime Gaming, Xbox Game Pass gibi mi? Yoksa oyunlar sınırsız kütüphaneye mi ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Bir nevi Xbox Gold Live gibi ama içinde DLC'ler oyun karakterleri vb. şeyler var ben almıştım fakat benim ilgimi çekmedi o yüzden pek memnun kalmadım ama oyunlarına falan bir bak kararını ver Artı 0 Eksi
baid dedi: Merhaba arkadaşlar, Amazon Prime Gaming, Xbox Game Pass gibi mi? Yoksa oyunlar sınırsız kütüphaneye mi ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Bir nevi Xbox Gold Live gibi ama içinde DLC'ler oyun karakterleri vb. şeyler var ben almıştım fakat benim ilgimi çekmedi o yüzden pek memnun kalmadım ama oyunlarına falan bir bak kararını ver