Ücretsiz Amazon Prime Gaming'te Mafia II Definitive Edition GOG kodu

Osman Nuri23

Hectopat
Makaleler
2
Prime Gaming Mafia 2 Definitive Edition'u bedava dağıtıyor. Prime sahibi iseniz Mafia 2 GOG kodunu ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Ayrıca Prime Gaming mart oyunları da belli oldu. Ayrıntılar aşağıdaki linkte, ücretsiz verilecek oyunlara bakabilirsiniz.

Saint Row: The Thirdy Remastered ve Payday gibi bir oyun olan Crime Boss Rockay City oyunuda veriliyor. Crime Boss'u oynamak için email ile kayıt/login olmak gerekiyor mu? Bilen var mı?

Mafia 2 Definitive'e ek olarak klasik versiyonuda ekleniyor GOG'a. Keşke Mafia 1'i verirlerken klasik versiyonuda eklenseydi. Yanlış hatırlamıyorsam eğer, Mafia 2 klasik ile Mafia 2 Def. aynı oyun. Hatta bazı yönlerden klasiği daha iyi diyenler bile vardı. Mafia 3. hariç Devinitive versiyonları keyifle oynamış ve bitirmiştim. Ara ara tekrar oynabilecek mükemmel bir seridir.

Son düzenleme:

Mafia 2 orijinal oyun grafik olarak hala iyi durumda fakat Mafia 1 günümüzde oynanması pek tat vermez. O yüzden direk DE vermiş olabilirler.

Mafia 2 orijinal oyun grafik olarak hala iyi durumda fakat Mafia 1 günümüzde oynanması pek tat vermez. O yüzden direk DE vermiş olabilirler.

Biliyorum ama nostalji niyetine oynanırdı.. Bu arada, orjinal mafia 2'yi yükledim, görsel kalite süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…