Ardafghlk Centipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Hesap kilitlenme hatası yaşadım hesabı kapatamıyorum para çeker mi? Veya nasıl iptal edebilirim?
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 30 Ocak 2022 #2 Girdiğin kart sanal kart mı? Sanal kart ise iptal edebilirsin değilse yine de bankayı arayıp kartı iptal ettirip yeni kartı ücretsiz alabilirsin. Bir diğer önerim ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Yardım - Amazon Müşteri Hizmetleri
Girdiğin kart sanal kart mı? Sanal kart ise iptal edebilirsin değilse yine de bankayı arayıp kartı iptal ettirip yeni kartı ücretsiz alabilirsin. Bir diğer önerim ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Yardım - Amazon Müşteri Hizmetleri
Ardafghlk Centipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 papara sanal kart tum sanal kartları iptal etsem olurmu
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 30 Ocak 2022 #4 Ardafghlk dedi: papara sanal kart tum sanal kartları iptal etsem olurmu Genişletmek için tıkla... Hangi kartı girdiysen onu iptal etsen yeterli.
Ardafghlk dedi: papara sanal kart tum sanal kartları iptal etsem olurmu Genişletmek için tıkla... Hangi kartı girdiysen onu iptal etsen yeterli.