Elektronik Amazon Prime için Viewsonic VX2428J 24” 180Hz 0.5ms 4.999 TL!

Aradaki fiyat farkına değer mi hocam?

Benim gibi gamepad ile oyun oynuyorsanız az uzağa yayılıp değer. Yok ben monitörün dibine giriyorum anca adamı seçiyorum derseniz değmez.

Benim gibi gamepad ile oyun oynuyorsanız az uzağa yayılıp değer. Yok ben monitörün dibine giriyorum anca adamı seçiyorum derseniz değmez.

Gamepad ile uzaktan oynamıyorum ama çok da yakından bakmıyorum. Monitörle aramda yaklaşık 3 karış var. Ayrıca şuan da 1444*900 Windows Vista zamanından kalma bir monitör kullanıyorum bu bile işimi görüyor. Hatta yatakta yatarak film bile izliyorum bana yetiyor bu monitör. 300 liraya ikinci el almıştım. Sizce değiştirmem gerekiyor mu? Kendi param olsa düşünmeden değişirim ama babaya bağlı olduğum için çekinme durumu falan da var.

İçiniz rahat olacaksa problem yok. Ailevi, ekonomik durumunuzu vs. bilemem. Ama içiniz rahat olmayacaksa 4K 360Hz de bile oyun oynanmaz.

İçiniz rahat olacaksa problem yok. Ailevi, ekonomik durumunuzu vs. bilemem. Ama içiniz rahat olmayacaksa 4K 360Hz de bile oyun oynanmaz.

Babamla aram kötü değil. Uç noktalardayız. Bir iyi bir kötü ama istediğim her şeyi alır. Yakın zamanda da (3 ay önce) bisiklet aldı diye üstelemek istemiyorum. Maddi durumumuz gayet yerinde.

Kullanan birisi olarak gayet kaliteli bir monitör olduğunu söyleyebilirim ama şunu da eklemem lazım: siyah ekranda bolca ips glow var.Monitör 180hz değil 165 hz.Parlaklığı benim için gayet yeterli.Ben 5300e almıştım yazın sonlarına doğru bence şuanki fiyatı gayet iyi ve alınabilir.

Katılıyorum.

Arkadaşlaar şuan 5300'e çıkmış yine de alınır mı? 4000 5000 civarında alınabilecek daha iyisi var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…