Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Twitch Prime ile bir yayıncıya abone olmak istediğimde aşağıda belirttiğim hatayı almaktayım. Nasıl çözebilirim acaba? Dosya Ekleri Abone olurken hata.png 423,8 KB · Görüntüleme: 96
Twitch Prime ile bir yayıncıya abone olmak istediğimde aşağıda belirttiğim hatayı almaktayım. Nasıl çözebilirim acaba?
yunus doğruu Megapat Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 738 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 Amazon desteğe mail atın hemen dönüyorlar.
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 yunus doğruu dedi: Amazon desteğe mail atın hemen dönüyorlar. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede acaba amazon destek ?
yunus doğruu dedi: Amazon desteğe mail atın hemen dönüyorlar. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede acaba amazon destek ?
yunus doğruu Megapat Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 738 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 Amazon.tr üzerinden giriş yapıp bize ulaşın kısmındaki yönlendirmeleri deneyin. Ben o şekilde mailleştim ortalama 1 saat içinde cevap yazıyorlar.
Amazon.tr üzerinden giriş yapıp bize ulaşın kısmındaki yönlendirmeleri deneyin. Ben o şekilde mailleştim ortalama 1 saat içinde cevap yazıyorlar.