B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 2 Aralık 2024 #1 Amazon Prime var fakat henüz yararlanmadım. Alınabilecek ürünler neler veya ücretsiz oyun veya avantajlar var mı?
Amazon Prime var fakat henüz yararlanmadım. Alınabilecek ürünler neler veya ücretsiz oyun veya avantajlar var mı?
batur1121 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #2 bigcherry dedi: Amazon Prime var fakat henüz yararlanmadım. Alınabilecek ürünler neler veya ücretsiz oyun veya avantajlar var mı? Genişletmek için tıkla... Tabikii ücretsiz oyun vs var ve Amazon Prime Video da var. Prime Gaming | Discover, download, and play games bazen çok iyi oyunlar oluyor geçen hafta Dishonored vardı tomb rider ve BioShock oyunları da geliyor genelde.
bigcherry dedi: Amazon Prime var fakat henüz yararlanmadım. Alınabilecek ürünler neler veya ücretsiz oyun veya avantajlar var mı? Genişletmek için tıkla... Tabikii ücretsiz oyun vs var ve Amazon Prime Video da var. Prime Gaming | Discover, download, and play games bazen çok iyi oyunlar oluyor geçen hafta Dishonored vardı tomb rider ve BioShock oyunları da geliyor genelde.
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 2 Aralık 2024 #3 Prime öyle abone olayım uzun bekleyeyimlik bir şey değil bakarsın güzel oyun varsa alırsın her ay her ay mantıklı değil. Çok bir ekstrası yok.
Prime öyle abone olayım uzun bekleyeyimlik bir şey değil bakarsın güzel oyun varsa alırsın her ay her ay mantıklı değil. Çok bir ekstrası yok.