pankynindişi Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 105 3 Mayıs 2021 #11 ItsAllGoodman dedi: Evet, böyle olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ertesi gün gelmiyor yani.
ItsAllGoodman dedi: Evet, böyle olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ertesi gün gelmiyor yani.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 3 Mayıs 2021 #12 ItsAllGoodman dedi: O seçenek eğer üye değilseniz çıkıyor. Genişletmek için tıkla... "Lazımdı sanırım" dememin tek nedeni de bu ihtimaldi zaten. Doğrudur. @pankynindişi gelir.
ItsAllGoodman dedi: O seçenek eğer üye değilseniz çıkıyor. Genişletmek için tıkla... "Lazımdı sanırım" dememin tek nedeni de bu ihtimaldi zaten. Doğrudur. @pankynindişi gelir.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 3 Mayıs 2021 #13 Ardaaa11 dedi: "Lazımdı sanırım" dememin tek nedeni de bu ihtimaldi zaten. @pankynindişi gelir. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden yazdım zaten . O değil de kulaklığın fiyatı iyi mi?
Ardaaa11 dedi: "Lazımdı sanırım" dememin tek nedeni de bu ihtimaldi zaten. @pankynindişi gelir. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden yazdım zaten . O değil de kulaklığın fiyatı iyi mi?
pankynindişi Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 105 3 Mayıs 2021 #14 Ardaaa11 dedi: "Lazımdı sanırım" dememin tek nedeni de bu ihtimaldi zaten. Doğrudur. @pankynindişi gelir. Genişletmek için tıkla... 7-11 Mayıs diyor ama. ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden yazdım zaten . O değil de kulaklığın fiyatı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Cloud 2 ile arasında tek fark mikrofon. Bilmiyorum bakacağız.
Ardaaa11 dedi: "Lazımdı sanırım" dememin tek nedeni de bu ihtimaldi zaten. Doğrudur. @pankynindişi gelir. Genişletmek için tıkla... 7-11 Mayıs diyor ama. ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden yazdım zaten . O değil de kulaklığın fiyatı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Cloud 2 ile arasında tek fark mikrofon. Bilmiyorum bakacağız.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 3 Mayıs 2021 #15 pankynindişi dedi: Ertesi gün gelmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Normalde ertesi gün değil sabah verseniz aynı gün bile gelir İstanbul'a fakat sanırım ürünün stokları henüz yenilenmemiş. Ben Ankara'da yaşıyorum, tüm kargolar ertesi gün geliyor normalde. Ama bunda çarşamba günü en erken yazıyor.
pankynindişi dedi: Ertesi gün gelmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Normalde ertesi gün değil sabah verseniz aynı gün bile gelir İstanbul'a fakat sanırım ürünün stokları henüz yenilenmemiş. Ben Ankara'da yaşıyorum, tüm kargolar ertesi gün geliyor normalde. Ama bunda çarşamba günü en erken yazıyor.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 3 Mayıs 2021 #16 1 gün içerisinde gelmesi kesin değil, genelde olan şey bu. 16 saat içerisinde alırsanız yarın teslim edilir diyor. @ItsAllGoodman ben o kadar vermezdim açıkçası.
1 gün içerisinde gelmesi kesin değil, genelde olan şey bu. 16 saat içerisinde alırsanız yarın teslim edilir diyor. @ItsAllGoodman ben o kadar vermezdim açıkçası.
pankynindişi Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 105 3 Mayıs 2021 #17 Ardaaa11 dedi: 1 gün içerisinde gelmesi kesin değil, genelde olan şey bu. 16 saat içerisinde alırsanız yarın teslim edilir diyor. @ItsAllGoodman ben o kadar vermezdim açıkçası. Eki Görüntüle 1005672 Genişletmek için tıkla... Siparişimi verdim az önce bakalım ne zaman gelecek.
Ardaaa11 dedi: 1 gün içerisinde gelmesi kesin değil, genelde olan şey bu. 16 saat içerisinde alırsanız yarın teslim edilir diyor. @ItsAllGoodman ben o kadar vermezdim açıkçası. Eki Görüntüle 1005672 Genişletmek için tıkla... Siparişimi verdim az önce bakalım ne zaman gelecek.