bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Prime üyeliğimin yenilenme günüydü. Karttan para çekmeye çalıştı ama para olmadığı için çekemedi. Baktığımda sıradaki ödeme 15 Aralık gösteriyor. İptal olması gerekmez mi?
Prime üyeliğimin yenilenme günüydü. Karttan para çekmeye çalıştı ama para olmadığı için çekemedi. Baktığımda sıradaki ödeme 15 Aralık gösteriyor. İptal olması gerekmez mi?
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #2 Spotify'da belirli bir süre bildirimle uyarı verdikten sonra kapatıyordu. Muhtemelen 1 hafta içerisinde iptal olur.
Spotify'da belirli bir süre bildirimle uyarı verdikten sonra kapatıyordu. Muhtemelen 1 hafta içerisinde iptal olur.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 15 Kasım 2021 #3 Siz Manuel olarak İptal işlem vermezseniz. O her ödem günün de, karttan ücret kesmeye devam edecek.
bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #4 Alfa Prime dedi: Siz Manuel olarak İptal işlem vermezseniz. O her ödem günün de, karttan ücret kesmeye devam edecek. Genişletmek için tıkla... Kendim iptal ettim şimdi.
Alfa Prime dedi: Siz Manuel olarak İptal işlem vermezseniz. O her ödem günün de, karttan ücret kesmeye devam edecek. Genişletmek için tıkla... Kendim iptal ettim şimdi.