Amazon Prime kaydolma hatası

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Hata bu:

Kaydolma sorunu.
Kaydolma sırasında bir sorunla karşılaştık. Lütfen bir dakika bekleyin ve ardından web tarayıcınızda sayfayı yenileyin. Sorun devam ederse Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Sıfırdan bir Amazon hesabı açmıştım yeni bir Gmail hesabı ile. Fakat Amazon Prime'a kaydolurken bu hatayı alıyorum. Ayrıca diğer hesaplarımda da aynı sorun oluyor. Bunun sebebi nedir?

Eklediğiniz kartın içerisinde bakiye olduğundan emin misiniz? Eğer bakiye var da böyle yapıyorsa memsajda da dediği gibi Amazon müşteri hizmetlerine sorun.

Kart eklemeden Prime üye olamazsınız. Sadece Amazon hesabı açmış olursunuz.

Kart eklemeden Prime üye olamazsınız. Sadece Amazon hesabı açmış olursunuz.

Önbelleğini temizleyip denediniz mi bi' taraftan? Ya da mobilden Prime'a kaydolmayı deneyin.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Prime'a kaydolmayı direkt Amazon Prime Gaming sitesi üzerinden yapmaya çalışıyordum. Amazon'un kendi sitesine (mağaza) girdim ve oradan ödeme yöntemini ekleyip 30 günlük deneme sürümünü başlattım. Teşekkürler yardımlarınız için. Benim hatammış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…