Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #1 Amazon Prime'a kayıt olmak istiyorum ama olamıyorum. İninal kartı kullanıyorum bu arada. Kartta para da var. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2021
Amazon Prime'a kayıt olmak istiyorum ama olamıyorum. İninal kartı kullanıyorum bu arada. Kartta para da var.
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #11 MükreminT dedi: Öyle ise zaten önceden bir hesap açmışsın Prime Gaming olarak, aynı telefon numarası ile başka bir telefon numarasıyla kayıt olun ya da telefon numaranızın kayıtlı olduğu hesabın ayarlarından numarayı kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hesabımı daha önceden silmiştim. Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Öyle ise zaten önceden bir hesap açmışsın Prime Gaming olarak, aynı telefon numarası ile başka bir telefon numarasıyla kayıt olun ya da telefon numaranızın kayıtlı olduğu hesabın ayarlarından numarayı kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hesabımı daha önceden silmiştim.