Amazon Prime nasıldır?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar selam, Amazon Prime Gaming üyeliği aldım, kargolar falan daha hızlı geliyormuş. Ankara'da yaşayanlar nasıl? Memnun musunuz acaba? İleride laptop soğutucusu alacağım fakat bilemedim. Teşekkür ederim.

Benim kargolarım normalde 3 4 günde gelirdi prime kargolar 20-22 saatte geliyor. İzmir Urla.

Ayda 8 TL'ye üyeliğin her zaman dursun. 10 TL'lik sipariş bile versen bedava kapına gelir, iki dizi film izleyeyim desen açarsın. Gaming olayını kullanmıyorum ama onun da vardır güzel şeyleri. Bedava sayılır.

Yani onu bende kullanmayacağım sanırım. Ama kargolar bu kadar hızlı geliyorsa deneme süresinden sonrada kullanabilirim.
Ve sanırım ürünün yanında Prime yazıyorsa hızlı geliyor değil mi?

Prime olayı 13-14 Ekim yüzünden şuan kargoyu aksattı. Normalde dün sipariş verdiğim ürünün şimdiden çoktan elimde olması gerekiyordu. Fakat pazartesi elime geçecek sanırım. İyi hizmet veren firmaların kullanıcı sayısı artınca ister istemez aksama oluyor biraz .

13-14 Ekim indirimleri dışında Prime sayesinde kullandığınız Ekspres kargo 1 güne getiriyor kargoyu.

Yani onu ben de kullanmayacağım sanırım. Ama kargolar bu kadar hızlı geliyorsa deneme süresinden sonrada kullanabilirim.

Kullanırsın. Sen kullanmasan ailen bile bakar alışveriş kısmına. Prime indiriminde Koton 3'lü çorap 9 TL'ye düşmüştü aldım geldi kapıma. Kağıt havlu, tuvalet kağıdı, deterjan, yumuşatıcı bayağı sağlam indirime giriyor bazen mesela markette bulamazsın o fiyatlara. 8 TL alt tarafı her türlü işini görür Prime üyeliği.

Çok iyi tavsiye ederim bir sürü artısı var.

@Taylan Dinler iyi günler dilerim bende kulak üstü kulaklık aldım beğenmedim ses kartı aldım sonra 2 ürünü iade yolladım kargoyla iade yerine ulaştığı gün iadem kabul edildi.

Güzel avantajlarından biri iade kolaylığı 1 ay süre veriyor galiba Türkiye Prime özel 31.12.2020 kadar aldığın ürünler 31.01.2021 tarihine kadar iade sürelerini uzattılar.

Bu aslında e-ticaret sistemini kökten değiştiren bir devrim gibi karar umarım söyledikleri tarihlere kadar iadeleri uzatırlar daha çok ürün alıp kontrol edeceğim.

Genellikle alacağım ürünleri 50 veya 100TL daha pahalı alırım Prime ve amazon.com.tr olması için satıcının.

Dizi olayına gelirsek zaten the expanse ve daha birçok bilim kurgu dizilerini izleyeceğim. Oyun konusuna daha girişmedim veya Twitch üyelik gibi avantajlarını kullanmadım gerek duymuyorum şu anlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…