J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.548 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 Kartımda şu an para yok hepsini çekmiştim, yarın Amazon Prime ödemem var. Para çekemezse hemen iptal mi olur?
Kartımda şu an para yok hepsini çekmiştim, yarın Amazon Prime ödemem var. Para çekemezse hemen iptal mi olur?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.284 Makaleler 3 Çözümler 197 25 Aralık 2022 #2 Askıya alınır. 1 hafta içinde ödeme gelmezse iptal olur.
K Kullanıcı_77 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 139 25 Aralık 2022 #3 Jezo dedi: Kartımda şu an para yok hepsini çekmiştim, yarın Amazon Prime ödemem var. Para çekemezse hemen iptal mi olur? Genişletmek için tıkla... evet hemen değilde bildirim geliyor 1hafta sonra hesap gidiyor
Jezo dedi: Kartımda şu an para yok hepsini çekmiştim, yarın Amazon Prime ödemem var. Para çekemezse hemen iptal mi olur? Genişletmek için tıkla... evet hemen değilde bildirim geliyor 1hafta sonra hesap gidiyor
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.548 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #4 ItsAllGoodman dedi: Askıya alınır. 1 hafta içinde ödeme gelmezse iptal olur. Genişletmek için tıkla... Beklediğim cevap buydu teşekkürler.
ItsAllGoodman dedi: Askıya alınır. 1 hafta içinde ödeme gelmezse iptal olur. Genişletmek için tıkla... Beklediğim cevap buydu teşekkürler.
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #5 maalesef hocam dondulur üyeliğiniz. ödeme geldigi zaman yeniden başlar.
Yusufimo Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #6 Jezo dedi: Kartımda şu an para yok hepsini çekmiştim, yarın Amazon Prime ödemem var. Para çekemezse hemen iptal mi olur? Genişletmek için tıkla... Üyeliğiniz askıya alınır.
Jezo dedi: Kartımda şu an para yok hepsini çekmiştim, yarın Amazon Prime ödemem var. Para çekemezse hemen iptal mi olur? Genişletmek için tıkla... Üyeliğiniz askıya alınır.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.235 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #7 ItsAllGoodman dedi: Askıya alınır. 1 hafta içinde ödeme gelmezse iptal olur. Genişletmek için tıkla... Bu sistem standart bir prosedür mü? Netflix, YouTube Premium Spotify vs. Aynı sistemde mi çalışıyor
ItsAllGoodman dedi: Askıya alınır. 1 hafta içinde ödeme gelmezse iptal olur. Genişletmek için tıkla... Bu sistem standart bir prosedür mü? Netflix, YouTube Premium Spotify vs. Aynı sistemde mi çalışıyor
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.284 Makaleler 3 Çözümler 197 26 Aralık 2022 #8 tempZ dedi: Bu sistem standart bir prosedür mü? Netflix, YouTube Premium Spotify vs. Aynı sistemde mi çalışıyor Genişletmek için tıkla... Hayır.
tempZ dedi: Bu sistem standart bir prosedür mü? Netflix, YouTube Premium Spotify vs. Aynı sistemde mi çalışıyor Genişletmek için tıkla... Hayır.