328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.407 Makaleler 12 Çözümler 59 5 Aralık 2023 #1 Merhabalar, 1 aylık Amazon prime üyeliği denemesi aldım. Ben şimdi bu üyelik ile gelen oyunları nasıl oynayabilirim?
Merhabalar, 1 aylık Amazon prime üyeliği denemesi aldım. Ben şimdi bu üyelik ile gelen oyunları nasıl oynayabilirim?
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 5 Aralık 2023 #2 Prime Gaming yüklemen lazım diye biliyorum. Ardında bedava oyunlar orada vardır.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 Prime Gaming yaz Google'a, siteye gir, hesabını gir, haftalık oyunlara gir ve talep et de al.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.407 Makaleler 12 Çözümler 59 5 Aralık 2023 #4 picl zhmey dedi: Prime Gaming yüklemen lazım diye biliyorum. Ardında bedava oyunlar orada vardır. Genişletmek için tıkla... Bu Xbox Gamepass olayı gibi bir şey mi şimdi?
picl zhmey dedi: Prime Gaming yüklemen lazım diye biliyorum. Ardında bedava oyunlar orada vardır. Genişletmek için tıkla... Bu Xbox Gamepass olayı gibi bir şey mi şimdi?
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 5 5 Aralık 2023 #5 picl zhmey dedi: Prime Gaming yüklemen lazım diye biliyorum. Ardında bedava oyunlar orada vardır. Genişletmek için tıkla... Almak için gerek yok ama aldığın oyunlar ya epicten ya da oradan yükleniyor.
picl zhmey dedi: Prime Gaming yüklemen lazım diye biliyorum. Ardında bedava oyunlar orada vardır. Genişletmek için tıkla... Almak için gerek yok ama aldığın oyunlar ya epicten ya da oradan yükleniyor.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #6 7 Aralıkta Deathloop veriliyor.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 5 Aralık 2023 #7 Ergün Plak dedi: Almak için gerek yok ama aldığın oyunlar ya epicten ya da oradan yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Ben direkt alıp yüklemeyi kastettim. Eksik söyledim o zaman kusura bakmayın. Arkadaşın dediği gibi Google'a Prime Gaming yazıp oyunları talep et.
Ergün Plak dedi: Almak için gerek yok ama aldığın oyunlar ya epicten ya da oradan yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Ben direkt alıp yüklemeyi kastettim. Eksik söyledim o zaman kusura bakmayın. Arkadaşın dediği gibi Google'a Prime Gaming yazıp oyunları talep et.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.407 Makaleler 12 Çözümler 59 5 Aralık 2023 #8 Ergün Plak dedi: Almak için gerek yok ama aldığın oyunlar ya Epic'ten ya da oradan yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam girdim Prime Gaming'e etkinleştir dedim kartımdan para çekmeye çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Ergün Plak dedi: Almak için gerek yok ama aldığın oyunlar ya Epic'ten ya da oradan yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam girdim Prime Gaming'e etkinleştir dedim kartımdan para çekmeye çalışıyor.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 5 5 Aralık 2023 #9 328914 dedi: Hocam girdim Prime Gaming'e etkinleştir dedim kartımdan para çekmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Almamışsın demekki.
328914 dedi: Hocam girdim Prime Gaming'e etkinleştir dedim kartımdan para çekmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Almamışsın demekki.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.407 Makaleler 12 Çözümler 59 5 Aralık 2023 #10 Ergün Plak dedi: Almamışsın demek ki. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam Amazon'da sonra Prime Gaming'e girdim üstte etkinleştir yazıyordu bastım 1 TL çekmeye çalışıyor. Paul Walker dedi: 7 Aralıkta Deathloop veriliyor. Genişletmek için tıkla... Bu key olarak mı veriyor yoksa üyelik boyunca mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Ergün Plak dedi: Almamışsın demek ki. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam Amazon'da sonra Prime Gaming'e girdim üstte etkinleştir yazıyordu bastım 1 TL çekmeye çalışıyor. Paul Walker dedi: 7 Aralıkta Deathloop veriliyor. Genişletmek için tıkla... Bu key olarak mı veriyor yoksa üyelik boyunca mı?