Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 2 Aralık 2020 #1 Amazon Prime için sanal kart tanımladım fakat olmadı bir türlü, illaki kredi kartı mı olması lazım?
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #2 Ben de sanal kart ile abone oldum. Bir sıkıntı olmalı. Nereden deniyorsunuz? Uygulama ise tarayıcıyı deneyin.
Ben de sanal kart ile abone oldum. Bir sıkıntı olmalı. Nereden deniyorsunuz? Uygulama ise tarayıcıyı deneyin.
TarumarEdici Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 2 Aralık 2020 #3 Sanırım öyle. İlk amazon prime çıktığında olmuştu fakat şimdi hata veriyor.
Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 2 Aralık 2020 #4 MoonDrag dedi: Ben de sanal kart ile abone oldum. Bir sıkıntı olmalı. Nereden deniyorsunuz? Uygulama ise tarayıcıyı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan deniyorum, ilk abonelik başlatacağım ama yapamadım. Limiti de artırıp denedim yine olmadı.
MoonDrag dedi: Ben de sanal kart ile abone oldum. Bir sıkıntı olmalı. Nereden deniyorsunuz? Uygulama ise tarayıcıyı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan deniyorum, ilk abonelik başlatacağım ama yapamadım. Limiti de artırıp denedim yine olmadı.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #5 Perry dedi: Tarayıcıdan deniyorum, ilk abonelik başlatacağım ama yapamadım. Limiti de artırıp denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Verdiği hata nedir?
Perry dedi: Tarayıcıdan deniyorum, ilk abonelik başlatacağım ama yapamadım. Limiti de artırıp denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Verdiği hata nedir?
Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 2 Aralık 2020 #6 MoonDrag dedi: Verdiği hata nedir? Genişletmek için tıkla... ! Kaydolma Sorunu Ödeme yönteminizle ilgili bir sorun var.Lütfen ödeme yöntemi güncelleyin veya bir tane ekleyin ve tekrar deneyin.
MoonDrag dedi: Verdiği hata nedir? Genişletmek için tıkla... ! Kaydolma Sorunu Ödeme yönteminizle ilgili bir sorun var.Lütfen ödeme yöntemi güncelleyin veya bir tane ekleyin ve tekrar deneyin.
Yiğit_Tuncar Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 54 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2021 #7 Aynı hata bende de var.