Amazon Prime "Trojan:XML/Phish.J!eml" virüsü

Bende de performans dusuklugu var ama sadece oyunlarda olan seyler cpu ya bagladim eskidir diye. Ama bootta vs hicbir sorun yasamadim samsung evo 850 var acilis surem normal. Ekran gitmesi vs hic gormedim. Bir daha taratayim ben bulur mu diye tekrardan bulursa cozum aramaya baslayayim.

Win Security nadiren yakalıyor ama silemiyor.
Bu dediğin program ne? Sahte AV yüklemiş gibisin adı o şekildeyse. Zararlıyı kendi elinle sokmuşsun kısaca.
Defender'ı kast ediyorsan log kaydı detaylar nerede? SPAM maillere tıklayıp açtıysan MBAM ile sistemi tarat sonucu paylaş.

Kardeşim bir şeyler indirmeden, o şekilde zararlı girmesi çok zor.
Değil.

Zararlı, sistem dosyalarına zarar vermiş. Bu tür durumlarda sadece antivirüs kurulumlarında değil, herhangi bir yazılımın kurulumunda da birtakım sorunlar oluşabilir.

Process Hacker'ı "Yönetici olarak çalıştır"ıp, "Network" kısmındaki bölümü eksiksiz olacak şekilde ekran görüntüleri halinde paylaşır mısın?
Benle paylaştıktan sonra Hijackthis logu oluşturup kod şeklinde logu paylaşın.

Process Hacker
Hijackthis

Son düzenleme:
Çözümü buldum arkadaşlar teşekkürler ilgilenen herkese.
Çözüm:
Sistemi formatladıktan sonra her zaman hotmail bağlıyordum internet bağlatısı da takılı olduğundan dolayı Windows açılır açılmaz onedrive otomatik senkronize edip eski dosyaları geri getiriyordu ve büyük ihtimal o dosyalarda virüs vardı bu nedenle 10 kereden fazla format atmama rağmen kurtulamadım. An itibariyle yaklaşık 10 gün oldu hiçbir performans eksikliği ya da anormali belirtisi yok sistem gayet hızlı ve güzel çalışıyor. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…