KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Eylül 2023 #1 En son iki ay önce bu fiyata satın aldım. Litre başına fiyatı oldukça uygun oluyor. Cif U-Pro Professional Bulaşık Deterjanı 10 LT : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım Cif U-Pro Professional Bulaşık Deterjanı 10 LT : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım www.amazon.com.tr
En son iki ay önce bu fiyata satın aldım. Litre başına fiyatı oldukça uygun oluyor. Cif U-Pro Professional Bulaşık Deterjanı 10 LT : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım Cif U-Pro Professional Bulaşık Deterjanı 10 LT : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım www.amazon.com.tr
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 9 Eylül 2023 #2 Pril veya Fairy den daha mı iyi nasıl bu?
LockDownTR Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist-EGM 9 Eylül 2023 #3 KuoNN dedi: En son iki ay önce bu fiyata satın aldım. Litre başına fiyatı oldukça uygun oluyor. Cif U-Pro Professional Bulaşık Deterjanı 10 LT : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım Cif U-Pro Professional Bulaşık Deterjanı 10 LT : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Çektim 1 tane eyvallah.
KuoNN dedi: En son iki ay önce bu fiyata satın aldım. Litre başına fiyatı oldukça uygun oluyor. Cif U-Pro Professional Bulaşık Deterjanı 10 LT : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım Cif U-Pro Professional Bulaşık Deterjanı 10 LT : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Çektim 1 tane eyvallah.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Eylül 2023 #4 Forum Clerk dedi: Pril veya Fairy den daha mı iyi nasıl bu? Genişletmek için tıkla... Aman aman bir fark görmedim. Üçü de aynı gibi.
Forum Clerk dedi: Pril veya Fairy den daha mı iyi nasıl bu? Genişletmek için tıkla... Aman aman bir fark görmedim. Üçü de aynı gibi.
MoltenSheel Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 10 Eylül 2023 #5 Bir tane aldım teşekkürler. Normal Cif alınsa 630 TL denk geliyor. 10 litresi.