Amazon Prime üyeliği neden askıya alınmış olabilir?

Yunus016

Centipat
Daha fazla  
Bir ay önce Prime Video izlemek için 1 aylık ücretsiz üyelik aldım ve kullandım. Bugün süresi bitti ve otomatik yenilenmesi gerekirken "hesabınız askıya alındı" diye bir posta aldım. Nedenini bilmiyorum, kartta da para var ama üyelik askıya alındı. Üyeliğimi iptal ettim ve yeni bir üyelik aldım fakat yine aynı şeyi diyor: "hesabınız askıya alındı." Bunun sebebi nedir? Yeni üyelik alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de oluyordu kendim bir şekilde ödeme yöntemini değiştirip aldım sonra bekledim sürekli aynı hatayı aldım. İçinde para olan kartımı kaydettiğim için sonunda para çekti galiba düzeldi öyle.

Ödeme bilgilerini yani kartı silip tekrardan kayıt yaptırıp ödemeyi denedin mi? Sorun düzelecektir bir süre bekledikten sonra zaten kendi kendine.

Parayı çekemediği için bu hatayla karşılaşmışsınızdır büyük ihtimalle

Ödeme bilgilerini yani kartı silip tekrardan kayıt yaptırıp ödemeyi denedin mi? Sorun düzelecektir bir süre bekledikten sonra zaten kendi kendine.

Yardımınız için teşekkürler ama her şeyi denedim fakat olmadı. Başka karttan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…