Amazon Prime üyeliğim var ama Amazon para çekmiyor

Yer
Bursa
Amazon Prime Gaming'e üye olmuştum. Hesap içinde para olmayan ininal kartıma bağlı. Geçen ay ve bu ay sitesine girip aboneliğimi devam ettirdim. Oyun içeriklerini de talep edebildim. Fakat ininal kartımdan hiçbir şey çekmedi. Para da yok zaten ama bildirim falan da gelmedi. Bir bug bulmuş olabilir miyim yoksa nedir bu durum bilen söylesin lütfen. Başa bela almayalım sonra.

İlk defa almıyorum geçen seneden beri aralıklarla kullanıyorum. Başıma bela alma konusunda biraz korktum ne yalan söyliyim. İlerde birikip cezasıyla falan karşıma çıkmaz heralde dimi?
Gözünüzden kaçmış olabilir mi? Çünkü sistemden para çekilirse otomatik olarak prime devam ediyor. Kayıtlı farklı bir banka kartınız varsa onu kontrol edin.

Gözünüzden kaçmış olabilir mi? Çünkü sistemden para çekilirse otomatik olarak prime devam ediyor. Kayıtlı farklı bir banka kartınız varsa onu kontrol edin.
yok hayır kontrol ettim ininal kartım bağlı ve aktif. Aylardır para yüklemediğim bi kart.
Otomatik olarak etmiyor. Kartta para olmadığı için yenileme zamanı geldiğinde üyeliğim durduruluyor. Ben daha sonradan gidip prime gaming sitesinden aktifleştirebiliyorum. Ama işin garibi para çekmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı