Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Amazon Prime karttan otomatik çekmiş bunu fark edip 1 gün sonra iptal ettim ve 7-10 iş günü içerisinde para iadesi gelmesi gerekiyordu. 14 Kasım'da iade ettim ama hiç ses seda yok. Ne yapmam gerekiyor?
Amazon Prime karttan otomatik çekmiş bunu fark edip 1 gün sonra iptal ettim ve 7-10 iş günü içerisinde para iadesi gelmesi gerekiyordu. 14 Kasım'da iade ettim ama hiç ses seda yok. Ne yapmam gerekiyor?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.882 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 1 Aralık 2023 #2 Müşteri hizmetlerine yazın?????
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #3 Furkan Borak dedi: Müşteri hizmetlerine yazın????? Genişletmek için tıkla... Ödemeyi yaptığım karta değil başka bir karta iade yapılmış. İlk defa denk geliyorum.
Furkan Borak dedi: Müşteri hizmetlerine yazın????? Genişletmek için tıkla... Ödemeyi yaptığım karta değil başka bir karta iade yapılmış. İlk defa denk geliyorum.